Spor Giysilerinizle Tarz Yaratın

Skechers, 379 TL, skechers.com.tr.

Nike, 99 TL, (0212) 345 52 25.

Tayt seçimlerinde sizi terletmeyecek ve nefes alan ürünler seçmeniz gerekmektedir. Büyük markaların taytları, tüketiciyi bu konuda memnun ederken görsel olarak da güzel görünüyor.

Adidas, 284 TL, shop.adidas.com.tr.

Sporda giyeceğiniz üstler dar olup sizi terletmemelidir. Bu yüzden hızlı kuruyan bir kumaştan yapılan üstleri tercih etmelisiniz.

Sutyen seçimi dikkat etmeniz gereken en önemli parçalardan biridir. Size bol olan ya da sizi çok sıkan bir sutyen spor aktivitenizi olumsuz etkileyebilir. Doğru sutyen ise kumaşı yumuşak olmalı, göğüslerinizi sarmalı, terinizi tutmamalı, hava almalı ve sizi sıkmamalıdır.

Victoria’s Secret, 155 TL, victoriassecret.com.

Tayt seçerken ter tutmama özelliği olan ve içinde rahat hissettiğiniz taytları seçmelisiniz. Kış aylarında kullandığınız taytların ise termal olmasına özen göstermelisiniz.

Oysho, 99,95, (0212) 345 60 61.

Spora giderken ya da market alışverişi yaparken üstümüze giydiğimiz spor kıyafetler artık ünlülerin sokak stillerine ilham oluyor. Ünlüler ile farklı stillerde gördüğümüz bu spor kıyafetlere şıklık katmak içinse sadece küçük tüyoları bilmeniz yeterli.

Ünlülerin spor stilleri ve spor parçalara bakmak için tıklamaya devam edin!

Spor taytlar, günlük sokak modasının vazgeçilmez parçası olarak yerini aldığı için çok mutluyuz. Rengarenk eğlenceli taytları, loafer veya spor ayakkabılarla giyerek güzel bir tarz oluşturabilirsiniz. Spor çıkışı kahvenizi yudumlarken de oldukça havalı duracaktır.

Spor sutyenler de son zamanların trend parçaları arasında. Stiletto ve blazer ceketlerden yüksek bel etek ve tulumlara kadar her kıyafetle kombinlenen sutyenler günlük hayatta da kısa üstler olarak kullanılıyor.

Pazar günlerinin geç kahvaltılarında üzerimize aldığımız spor ceketler hem içimizi ısıtıyor hem de terletmiyor. Spor ceketleri, taytların yanı sıra uzun etekler ve sneakerlarla hatta işe giderken giymeyi tercih ettiğiniz topuklular, kumaş pantolonlar ve şifon bluzlarla da kullanarak güzel kombinler oluşturablirsiniz.

Spor tarzda tişörtleri sadece eşofman ya da taytların üstüne değil aynı zamanda jean pantolonlar veya eteklerinizin içine sokarak da şık bir kombin oluşturabilirsiniz.

Spor ceketi seçerken, seçtiğiniz ceketin sizi sıcak tutması ve terletmemesi gerekir. Almak istediğiniz ceketin kumaşını ve özelliklerini öğrenmelisiniz.

Zara, 139,95 TL, (0212) 345 51 41

İlgili Makaleler