Ten Rengi Dudaklar

NE KULLANMALI

Ten rengi dudaklar pembe tonlarda olmasa da hiç görünmezde olmamalı. Kullanacağınız ruju seçerken kendi ten renginizi, dudak tonunuzu baz almalısınız. Size en uygun rengi bulduktan sonra üzerine hafifça parlatıcı sürün.

Yves Saint Laurent, Rouge Pur Couture
52 TL, misspera.com

Clinique, Long last glosswear
57 TL, misspera.com

MÜKEMMEL RENGİ BULMAK İÇİN

Eğer Diane Kruger gibi açık renk cildiniz varsa rujunuzu biraz daha sıcak tonlarda seçebilirsiniz. Böylece cildinize de renk vermiş olursunuz. Buğday ya da esmer tenliyseniz pembe tonlar içeren rujlara yönelebilirsiniz. 

MÜKEMMEL SONUÇ İÇİN

Mat rujlar bu renkte de güzel sonuçlar verebilir ama açık tenlerde pek de güzel durmayacaktır. Onların yerine kremsi yapıda rujlar ve parlatıcılar kullanabilirsiniz.

MAC, Tinted Lipglass
45 TL, maccosmetics.com.tr

Lancome, Absolu Nu
64,99 TL, lidyana.com

Chanel Rouge Allure
83,60 TL, sevil.com.tr

Olivia Palermo 

Blake Lively 

Lea Michele 

Camilla Belle 

ÖNEMLİ İPUÇLARI

Eğer dudaklarınız çok kurumuş ya da çatlamışsa peeling yaparak pürüzsüz hale getirmelisiniz.

Dudaklarınızın parlamasını istiyorsanız sıvı fondötenden az bir parçayı dudaklarınıza yayıp üzerinden renksize yakın bir partlatıcıyla üzerinden geçebilirsiniz.

Emma Stone`un yaptığı gibi rujla aynı renkte dudak kalemi kullanarak dudaklarınızın daha etkileyici durmasını sağlayabilirsiniz. 

TEN RENGİ DUDAKLAR

Makyajın yeni klasiklerinden biri olan ten rengi dudaklar doğal duruşlarıyla güzelliğe farklı bir boyut getirdi. Makyajda gözlerinizi ya da yanaklarınızı ön plana çıkarmanızı kolaylaştıran bu renk dumanlı göz makyajına da çok yakışıyor.

En avantajlı noktalarından biri de her ten rengine yakışıyor olmaları.

Olivia Wİlde

SOLUK GÖRÜNMEMEK İÇİN

Eğer bu ruj rengiyle soluk görünüyorsanzı 2 nedeni vardır: Ya seçtiğiniz ruj rengi sizin cildinize göre açıktır ya da makyajınızın geri kalanını çok vurgulu yapmışsınızdır. Kendiniz için doğru rengi seçtikten sonra allığınızı sürün; eyeliner ve maskarayla gözlerinizi belirginleştirin. Eğer Jennifer Aniston gibi açık renk cildiniz varsa yanaklarııza şeftali tonlarında renk verebilir ve dudaklarınıza ekstra olarak parlatıcı sürebilirsiniz. 

Kate Moss 

Kaira Knigthley 

Cara Delevingne 

Rihanna 

Jennifer Lopez 

Jessica Alba 

Charlize Theron 

Kaley Cuoco 

Taylor Swift 

Eva Longoria 

Heidi Klum 

İlgili Makaleler