Toplu Saçlar

Çok sevdiğimiz toplu saçlara hareket katmak ister misiniz? At kuyruğu yapabilir, örgülerden tercih edilebilir ya da farklı toplama tarzlarıyla şık dokunuşlar katabilirsiniz. Bunu yapmak için de en doğru yol ünlülerin saçlarından ilham almak oluyor.

Küçük detaylarla kalbinizi fethedecek, evde kendiniz ya da saç tasarımcınızdan yardım alabileceğiniz, gece veya gündüz kullanabileceğiniz toplu saç modellerine bakmak için tıklamaya devam edin.  

At Kuyruğu

Angelina Jolie`nin Maleficent galasında kullandığı sade at kuyruğu hala akıllarda. Aynı etkiyi yakalamak için lastik tokayla topladığınız saçınızın etrafına, bir tutam saçı dolayıp tel toka ve spreyle sabitlemek yeterli olacaktır. 

Ense Topuzu

Fönle hafifçe düzleştirdiğiniz saçınızı ensenizde tel tokalarla sabitleyin. Eğer Cameron Diaz gibi kısa saçlıysanız minil bir lastik tokayla toplayıp saçın uçlarını tel tokayla etrafında tutturun. Eğer daha dolgun görünmesini isterseniz kuru şampuan kullanabilirsiniz.

Yeni Balıksırtı

Diane Kruger katıldığı bir davet için seçtiği bu saç modeliyle çok beğenildi. Eğer siz de balıksırtı öreceğiniz saçlarınıza farklılık katmak isterseniz, biraz daha zaman ayırarak bu detayı kullanabilirsiniz.  

Sade Topuz 

Düzleştirici ya da fönle düzleştirdiğiniz saçlarınızı yandan ayırıp enseden toplayın ve saça hafif burgu vererek kendi etrafında toplayın. Işıltılı durması ve şeklin sabitlenmesi için parlaklık veren yağlardan kullanabilirsiniz. Ve eğer gece davetinde kullanacaksınız Elle Fanning gibi topuz tokasıyla süsleyebilirsiniz. 

Minik Topuz

Yarım toplanmış saçları çok seven Heidi Klum gibi siz de minik topuz yapabilirsiniz. Saçın açık kısmının güzel görünmesi için fırçayla düşleştirebilirsiniz. Sabit kalması için sprey uygulamayı unutmayın!

Krepeli

Tarakla ya da parmaklarınızla yapacağınız krepeler saçınızı komple değiştirebilir. Kate Beckinsale`in saç modelinde olduğu gibi yoğun krepeyle şık davetlere hazır olabilirsiniz. 

Örgü Topuz

Saç modelleriyle her zaman çok beğenilen Kate Bosworth, örgü bantlarla topladığı saçlarıyla da bu konudaki başarısını devam ettiriyor. Tutamlara ayrılan saçınızı ördükten sonra doğru yerlerde sabitlemeniz çok önemli. 

Salaş Topuz

Eğer Kristen Bell gibi katlı saç modeliniz varsa bu modeli çok daha rahat uygulayabilirsiniz. Fırçayla düzleştirdiğiniz saçlarınızı 4-5 tutama ayırın ve burgularla ensede tutturun. Yüzünüze gelen kısımları da yine burgularla sabitleyin.  

Boğumlu Topuz

Klasik topuz modellerinden sıkılanlardansanız Selena Gomez`in bu saç modelini aklınızda tutun. Kat kat toplanarak uygulanan bu topuz gece davetlerini daha da şıklaştıracak. 

Minik Burgu

İri maşayla dalga verdiğiniz saçınızı iki yandan (ya da tek) yapacağınız burguyla sabitleyin. Saç modelinin daha alımlı durması için Julie Bowen gibi olabildiğince enseye yakın sabitlemeye çalışın.  

İlgili Makaleler