Uçak Yolculuğu Tüyoları

Uzun ve yorucu bir uçak yolculuğundan sonra ünlü isimler gibi muhteşem görünmek mümkün mü? Cevabımız “Evet”. Kendinize biraz vakit ayırmaya hazırlanın ve uçuş sırasında gerekli her şeyi yanınıza aldığınızdan emin olun. Böylece uçaktan indiğinizde harika görünebilir ve daha önemlisi partiye hazır olabilirsiniz.

Fön Çektirin

Uçak yolculuğuna dayanacak sağlıklı, parlak ve dolgun görünen saçlar için biraz ekstra para ve vakit harcayarak favori kuaför salonunuzda fön çektirin. 

Makyajı Atlamayın

İyi ve sağlıklı görünmenin yolu makyajdan geçiyor. Parlak ve canlı görünen bir cilt ve ışıldayan gözler için uçağa binmeden önce makyajınıza mutlaka vakit ayırın. Ayrıca kalıcı ürünler kullanmayı ve makyajı sabitlemeyi atlamayın.

Tırnak Yapıştırmaları

Uçağa yetişme telaşı arasında, yeni sürdüğünüz ojenizin hatasız kuruması neredeyse imkansız. Çözüm ise tırnak yapıştırmaları. Kısa sürede uygulanabilen bu yeni ürün hem kolay uygulanıyor hem de kuruması için beklemeniz gerekmiyor. Üstelik uzun süre dayandıkları için tatilinizin keyfini oje bozulma derdi olmadan çıkarabilirsiniz.

Nailene, French finish medium takma tırnak kiti
9,50 TL, misspera.com

Depolayın

Uçaktan indikten sonra mükemmel görünmek için, uçuş sırasında kendinize iyi bakmanız da çok önemli. Birkaç basit ürünle bunu sağlayabilirsiniz:
Ağrı kesici
Parasametol içeriğe sahip bir ağrı kesicinin elinizin altında olması hayat kurtarıcı olabilir.
C Vitamini
C vitamini bağışıklık sisteminizi güçlendireceğinden, uzun uçak yolculuğundan sonra önünüzde sizi bekleyen uzun bir gün varsa harika bir destek olacaktır.
Çerez&Kuru meyve
Uçak yemeklerinin çok da lezzetli olmadığı herkesin bildiği bir gerçek. Çerez ve kuru meyve gibi sağlıklı atıştırmalıklar uçuş sırasında arkadaşınız olabilir.
Kulak tıkacı
Kulak tıkacı uçak motorunun ve önemlisi ağlayan bebeklerinin sesini engelleyeceğinden, rahatça uyumanızı ve dinlenmenizi sağlayacaktır. 
Anti bakteriyel mendiller
Etrafta gezinen bakteri ve mikroplardan korunmak için sık sık ellerinizi temizlemeniz hem vücudunuz hem de cildiniz için çok önemli.
 

İlgili Makaleler