Ünlülerin Bakım Sırları

JULIA ROBERTS

Yıllardır doğal güzelliğiyle büyüleyen Julia Roberts, evine fırından alınmış ekmek sokmuyor. Ve bol bol limonlu adaçayı içiyor. 

LIV TYLER

Liv Tyler düzenli olarak taze meyve suyu, özellikle de salatalık suyu içiyor. Ayrıca hindistan cevizi suyu içerek cildini canlı tutmaya çalışıyor. 

JENNIFER ANISTON

Kimyasal ürünler kullanmayan Jennifer Aniston, haftada birkaç kez, bir ananas dilimi püresini balla karıştırıp yüzüne sürüyor. 

SARAH JESSICA PARKER 

Kırışıklıklarından şikayetçi olan Parker göz çevresine kuşburnu yağıyla masaj yapıyor ve bol bol kuşburnu çayı içiyor. Kalan çay poşetlerini gözlerinin üzerine yerleştiriyor. 

CAMERON DIAZ

Eti sofrasından kaldırıp vejetaryen yaşam biçimini benimseyen Cameron Diaz, cildi için çamur ve lavanta maskeleri kullanıyor. Kimyasal peeling ürünleri yerine süt tozunu tercih ediyor. Asıl güzellik sırrı ise düzenli olarak yaptığı yoga. 

EVA MENDES

Eva Mendes makyaj yapmak istemediği günlerde, bakımlı görünmek için günlük nemlendiricisiyle bir damla ışıltılı bronzlaştırıcıyı karıştırıyor ve yüzüne sürüyor.

CHRISTINA AGUILERA

Ünlü pop yıldızı Aguilera, çiğ patatesin cildi dinlendirdiğini, sivilceleri azalttığını ve doğal bir bronzluk kattığını söylüyor.

CATHERİNE-ZETA JONES

Gülüşü ile ön planda olan oyuncu, bembeyaz olması için dişlerini haftada birkaç kez çilek püresi ile fırçalıyor.

LUCY LIU

Lucy Liu cildini canlandırmak için bir buz küpünü yüzünde gezdiriyor ve cildin anında tazelendiğini söylüyor. 

NAOMI CAMPBELL

Dünyanın en güzel modellerinden Naomi Campbell, selülite karşı kahveyle savaşıyor. Selülite müsait bölgelerini kahve ile ovuyor bu bölgelerin üzerine kahve serpiştirip folyo ile sarıyor.

JESSICA ALBA

Jessica Alba güzelliğini ve fit vücudunu yulaf ve meyve ağırlıklı kahvaltılarına borçlu. Akşam yemeklerini ise salatayla geçiştiriyor.

İlgili Makaleler