Ünlülerin Saç Değişimi

Saçlarınızda değişim yapmak için cesarete ihtiyacınız varsa ünlü isimlerin saç değişimlerine bakmanızda fayda var.

Stillerini tamamen değiştiren saç değişimleri yapan ünlülerin, yeni saç renkleri ve kesimleri mutlaka görmeniz gerekenler arasında.

Solda:
Jessica Biel ve Victoria Beckham 

Rolü için saçlarından vazgeçenlerden Charlize Theron, kısacık saçlarıyla da çok beğenildi. Charlize Theron, şu günlerde kırmızı halıdan kulak hizasındaki saçıyla görülüyor.

Omuz hizasındaki düz, sarı saçlarıyla tanınan Jennifer Aniston, ani bir değişim yaptı ve saçlarını kumrala boyattı.  

Stili kadar saçlarıyla da beğenilen Jessica Alba, uzun, `ombre` saçlarından vazgeçti. Jessica Alba, lob kesim saçlarında ışıltılı kumral tercih ediyor.

Harry Potter`la birlikte uzun dalgalı saçlarıyla tanıdığımız Emma Watson, bir anda saçlarını kısacık kesilmiş modelle değiştirdi. Uzun saçını bu modelde kullanan Emma Watson, şu günlerde omuz hizasındaki katlı kesilmiş saçlarıyla poz veriyor. 

Jennifer Lawrence da kısa saç akımına uyanlardan. Uzun saçlarını önce kaküllü lob, sonra da kısacık kestiren Jennifer Lawrence, yeni saçlarını çok sevmiş gibi görünüyor. 

Adıyla birlikte akıllara önü uzun arkası kısa bob kesimi akıllara getiren Victoria Beckham, uzun süre bu modeli kullandı. Ama son zamanlarda tercihini uzun, koyu kahve saçlardan yana kullanıyor. 

Jessica Biel`in koyu kahverengi, uzun ve kaküllü saçlarının yerini yine uzun ama daha modern görünümlü bir model aldı. Saçlarının rengini daha açık kullanan Biel, kaküllerinden de vazgeçti. 

Sarı saçlarını koyu kumralla değiştiren Emma Stone, artık saçlarını daha uzun ve katlı kesimle birlikte kullanıyor. 

Uzun süre sarı saç rengini tercih eden Rachel McAdams, bu renkten vazgeçti; ten ve göz rengine daha da yakışan açık karamel tercih etmeye başladı. 

Kaley Cuoco, saçında ani dönüşüm yaşayanlardan. Uzun saçlarını kısacık kestiren Cuoco, önlerini daha uzun bıraktığı saçlarını ombre kullanıyor.  

Jennifer Lopez saçlarında değişim yapmayı çok fazla sevmeyenlerden. Ama Lopez, saçlarını son zamanlarda daha açık renkte kullanıyor. 

Ona Oscar`ı getiren rolü için saçlarını kısacık kestiren Anne Hathaway, uzun süredir saçlarını kısa kesimlerle kullanıyor. 

Koyu renkteki uzun saçlarını, kısa bir süre sarı renge çeviren Margot Robbie, şu sıralar karamel tonlarını tercih ediyor.  

Platine yakın açık sarı saçlarıyla tanıdığımız Carey Mulligan, artık koyu kahve saçlı. 

Geçtiğimiz haftalarda bebeğini dünyaya getiren Olivia Wilde, sarı saçlarından vazgeçti ve onun yerine saçlarını uzatıp, yüz hatlarını daha da belirginleştiren koyu kahve seçti. 

En marjinal saç değişimlerinden birini Nicole Richie yaptı. Kahverengi saçlarıyla tanınan Richie, şu sıralar ya mavi ya da lavanta rengi saçlarıyla görülüyor.  

İlgili Makaleler