Uygulamak İçin Bekleyemediğimiz 6 Bahar Trendi

Yapan: Gucci Westman
Nerede: Marchesa
Bilmeniz gerekenler: Eğer kırmızı ruj güzellik dünyasının küçük siyah elbisesiyse bu fuşya ton kesinlikle deri ceketidir. “Bu renk feminen olduğu kadar heyecanlı da,” diyor macentadan eflatuna kadar 4 farklı tonla çalışan Westman. (Unutmayın, koyu bir kontrast elde etmek için uğraşıyorsunuz.) Dolgun bir etki için krem ruj altında mat, akışkan bir formül uygulayan Westman, dudakları odak noktası haline getirmek için temiz, aydınlatılmış bir cilt kullanıyor. Bu ışıltıyı yakalamak için, kapatıcı kullanmadan önce nemlendirici bir maske; nemlendiricili bir baz ve bir parça strobe krem uygulayın.

Yapan: Peter Phillips
Nerede: Dior
Bilmeniz gerekenler: Hayır, alerji şıklığı moda olmadı – bu pembe gözler gerçekten de … şirin. “Çok yumuşak bir ton kullandım,” diyor Dior’un kreatif ve imaj direktörü Phillips. Göz çevresinde “güzel, aydınlatan bir aura” yaratmak için modellerin göz kapakları ve kıvrımlarına soluk böğürtlen rengi far uyguladıktan sonra üzerine soluk pastel allık uyguluyor. Daha koyu tenli kadınlar için fara, boz kahverengi darbeler ekliyor. “Eğer sadece gözler pembe olsaydı, hasta bir görüntü yaratabilirlerdi,” diyor Phillips ve ekliyor, “Bu yüzden, rengi dudaklardan yanaklara tüm yüzde uyguladım.” Ortaya çıkan görüntü o kadar mükemmel ki büyük bir çıkış yapacağını tahmin ediyoruz.

Yapan: Guido Palau
Nerede: Dior
Bilmeniz gerekenler: Kulağa biraz okul yıllığı fotoğraflarından kalma gibi gelse de, basit bir atkuyruğuna kurdele bağladığınız zaman abartılı bir görünümdense sofistike bir görünüm elde edersiniz. “Basit bir atkuyruğunu bir adım öteye taşıyarak daha özel yapıyor,” diyor, Redken’in global kreatif direktörü Palau. Dior ve Oscar de la Renta podyumlarında atkuyrukları için, saten yerine grogen kumaş parçaları kullanmayı tercih ettiğini belirtiyor. Saçı fönlerken parlaklık veren bir yağ kullanarak saça ışıltı kazandırın. Eğer kurdeleyi fiyonk yapacaksanız, ilkokul öğrencisi görünümünden kurtulmak için fiyongun kulaklarından birini çözün.

Yapan: Jin Soon Choi
Nerede: Marc Jacobs
Bilmeniz gerekenler: Choi, modellerde sezonun parti-kızı görünümüne ithafen, evde bir shot viski içtikten sonra sürebileceğiniz bir görünüm kullanmış. “Kabarık ve kalın bir etki elde etmek için 3-4 kat parıltılı oje uyguladım,” diyor Choi ve amacının mükemmelden uzak bir görüntü elde etmek olduğunu ekliyor. “Bazen çizginin biraz dışında olmak iyidir.” Parlak bir görünüm için 3 kat cila uygulayan Choi’nin kullandığı gümüş oje (kullandığı dört tondan biri) yarattığı disko topu efektiyle podyumun yıldızı oluyor. İster bir partiye ister markete gidiyor olun, “Metalik bir parıltı görünümünüze zengin bir hava kazandırır,” diyor Choi.

Yapan: Val Garland
Nerede: Monique Lhuillier
Bilmeniz Gerekenler: Bir parça mavi yorgun, donuk bakışları anında canlandırır. Garland, Monique Lhuiller’in mankenlerine kalın, kare kesitli, her cilt tonuna yakışacak gök mavisi  bir eyeliner uyguladı.

Yapan: Odile Gilbert
Nerede: Rodarte
Bilmeniz gerekenler: Bu sezon kulisler adeta bir altın madeniydi: Bu değerli metali  Rodarte’da olduğu gibi; dudaklarda, gözlerde ve saç aksesuarlarında antika görünümlü iğne-tokalar görmek mümkün oldu. ‘’Bu tarz antika görünümlü parçalar saça sofistike bir hava veriyor’’ diyor, Gilbert modellerin alnına altın tokaları yerleştirmeden önce kuru şampuanla saçlarının önünü şekillendirirken. “Bazı kızlar bu aksesuarı taç olarak kullanıyor bazıları da daha yana takıyor,” diyor ve bu tokaları rastgele yerleştirmenin, modellerin kendini yeni ve havalı hissetmesini sağladığını ekliyor.

Sezonun en havalı görünümlerini uygulamada ustalaşmak için YouTube videolarında kendinizi kaybetmenize gerek yok. Sizin için kulislere girdik ve defile profesyonellerinden tüm hileleri öğrendik.  Gök mavisi eyelinerdan, baştan aşağı altına bulanmaya kadar bu 6 uygulama kombininize tık rekoru kırdıracak!

Uygulamak için sabırsızlandığımız 6 bahar trendine bakmak için tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler