Yağmurlu Havalarda Giyebileceğiniz Çizme Modelleri

Havaların soğumasıyla birlikte yağmur da kendini gösterdi. Yağmurlu havalarda sizin için seçtiğimiz yağmur çizmelerini görmek ve bu çizmeleri nasıl kombinleyeceğinizi öğrenmek için tıklamaya devam edin!

Bu Givenchy çizmeyi kloş etek, külotlu çorap ve kabanla giyip şık bir kombin oluşturabileceğiniz gibi mont, kazak ve skinny pantolonlarla da kombinleyebilirsiniz. Çizmenin önündeki zincir detayı, deri ceketlerle de uyumlu olacaktır. Bu çizmeyle birlikte giyeceğiniz parçaların koyu renk olmasını öneririz.

Givenchy, 1.510 TL, beymen.com.

Gucci’nin çiçek desenli çizmesini, açık renkli kot pantolonlarla birlikte üstüne trençkot giyerek spor tarzda kombinleyebilirsiniz. Çizmenin üzerinde pembe tonları ağırlıklı olduğu için bu tonlarda ya da bu tonlara uyumlu şişme mont veya bir aksesuar kullanarak güzel bir görünüm oluşturursunuz.

Gucci, 450 Euro, gucci.com.

Hunter’lar, taytlar, kazaklar ve montlarla birlikte çok güzel görünüyor. Ne giyerseniz giyin, bu çizmeler seçtiğiniz kombinin altına yakışacak.

Hunter, 479 TL, markapark.com.

Love Moschino’nun eğlenceli çizmeleri, renkli giyinmeyi sevenlere göre! Bu çizmeleri, sezonun modası şişme montlarla ve jean’lerle birlikte giyebilirsiniz.

Love Moschino, 338 TL, brandroom.com.

Elbiselerle birlikte çok şık bir görünüm oluşturacak bu çizmeyi günlük yaşantınızda rahatlıkla giyebilirsiniz.

Mudo, 129 TL, mudo.com.tr.

Kalın, örgü kazaklar ve kot pantolonlarıyla kombinlenebilecek bu çizmeler hafta sonları sinemaya giderken ayağınızda çok güzel görünecek.

Twist, 299 TL, twist.com.tr.

Burberry’nin bu siyah çizmeleri çok şık görünüyor. Bu çizmeleri işe giderken kalem eteklerle giyebilirsiniz.

Burberry, 1.175 TL, burberry.com.

Kazak elbiselerle birlikte kombinleyebileceğiniz bu çizmeleri hafta sonu alışverişe çıkarken giyebilirsiniz.

Divarese, 118,50 TL, divarese.com.tr.

Rahat olmalarının yanı sıra renkli ve şık bir duruşa sahip olan yağmur çizmeleri, her zaman oludğu gibi bu kış da kalbimizi çalıyor.

Yağmurlu havalarda giyebileceğiniz yağmur çizmesi modellerine bakmak ve kombin önerileri almak için tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler