Yanaklarınızı Ön Plana Çıkaracak 2016’nın En İyi Allıkları

Zuii Organic
 
Pembe allığın cildinizde çok fazla yapay durduğunu mu düşünüyorsunuz? Makyaj artistleri parlak bir gül tonu yakalamak isteyenler için bu ürünün uygun olduğunu düşünüyor. İster tek başına isterseniz de daha canlı bir ton için krem bir allığın üzerinde kullanabilirsiniz.

64 TL, organikkozmetiksepeti.com.

Nars
 
Markanın renk tonu isimleri (Deep throat, Orgasm, Sex Appeal) bazen yüzünüzü kızartmaya yeterli olmasına rağmen bu efsanevi pudraların içlerinde çok önemli pigmentler barındırıyorlar. “Birçok allık koyu ciltler üzerinde soluk ve yetersiz kalırken, Nars allıklarla hem solgun hem orta hem de koyu ciltleri aydınlatacak allıklar bulabilirsiniz. Canlı, moda öncüsü renkleri ne fazla mat ne de fazla parlak, tam dozunda ışıltı veriyor.” diyor Erkan Uluç.

95 TL, (0212) 373 25 40.

Nars Yachiyo Kabuki
 
Ahşap sapı ve sık kıllarıyla bu fırça fonksiyonundan hiçbir şey kaybetmeden minik bir sanat eseri gibi görünüyor. Kıllar sürmek, yaymak ve kaplamak için tam gereken miktarda pudrayı alıyor ve doğal bir bitiş sağlıyor. “Bu fırça hayatımı değiştirdi. Kısa keçi kılı tüyleri makyajınızı karıştırmak ve fondöteninizi bir arada tutmak için mükemmel. Ayrıca, keskin hatları olmayan kubbe yapısı fırçayı kontur uygulamak için de uygun hale getiriyor. İhtiyacınız olan her şey bu fırçada.” diyor makyaj uzmanı Daniel Chinchilla.

95 TL; (0212) 373 25 40.

Chanel Le Blush De Creme
 
Gwyneth Paltrow’a o pembe ışıltıyı veren tek şey sağlıklı yaşam tarzı değil. Los Angeles’lı makyaj artisti Jeannina Robinette’in yıldız üzerinde uyguladığı bu kadifemsi krem formül, sağlıklı ve ışıltılı bir bitiş sağlıyor. “Bazen parmağımla ısıtarak bazen de makyaj süngeri ile tampon hareketlerle uyguluyorum. Her türlü oldukça doğal görünüyor.” diyor Robinette.

135 TL, Sevil parfümeri;
(0212) 282 01 68.

Ecotools
 
“Sentetik kıllardan oluşan ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan bu fırçalar sıvı ve toz yapıdaki ürünleri ciltte eşit bir şekilde dağıtıyor. Yumuşak yapısıyla uygulama yaparken ciltte iz bırakmıyor.” diyor makyaj uzmanı Ömer Biriken.

35 TL, Gratis, (0212) 232 23 77.
 
 

Benefit Watt’s Up!
 
Bu yanardöner krem aydınlatıcı yanınızda olduğu sürece birkaç küçük dokunuşla yüzünüze ışık katabilirsiniz. “Işıltılar yaymak için burun köprünüze, elmacık kemiklerinizin üstüne, kaş kemiklerinizin üst kısmına ve üst dudak çizginize uygulayın. Dekolte kıyafetlerinizle köprücük kemiğinize uyguladığınızda yeni omzu açık bluzunuz daha da seksi görünecektir.” diye öneriyor makyaj uzmanı Fezi Altun.

99 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Zao Organik
 
Bu altın pudradan birkaç dokunuş Bodrum’da ruh yenileyici bir tatilden kalma bir iz gibi duruyor. Ciltle uyum sağlayarak altın gün ışığını taşıyor.

189 TL, zaoorganicshop.com.

Guerlain Terracotta
 
Cildinizi bronzlaştırmak aynı saçınıza röfle yaptırmak gibi olabilir. “Doğal, tek boyutlu, düz olmayan bir görünüm için onlarca rengin farklı tonuna ihtiyacınız olmadan bu bronzlaştırıcı pudra sayesinde doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Çok hafif parlaklık içeren ve ciltle bütünleşen bir bitiş sağlıyor.” diyor makyaj uzmanı Nursel Tekin.

165 TL, Sephora, (0212) 345 60 35.

Yanaklarınızı ön plana çıkarmak ve yüzünüze renk katmak için allıklardan yararlanın. 2016 yılının en iyi allıkları ile yanaklarınıza vermek istediğiniz etkiye anında sahip olun.

2016 yılının en iyi allıklarına bakmak için tıklamaya devam edin!

İlgili Makaleler