Yaz Stilinizi Sonbahara Adapte Edin

Deri Ceketi Unutmayın!

Sonbaharla birlikte mutlaka sahip olmanız gereken parçaların başında deri ceketler geliyor. Artık zamansız sayılabilecek kadar çok sevilen ve çok farklı kombinlerde yer alabilecek olan deri ceketleri mini elbiselerinizle de kombinlemeyi deneyin! 

Solda: Allison Williams

Deri ceket
Mango
129,99 TL

Hırkayla Tamamlayın

Hırkaların mevsim geçişlerinde vazgeçilmez olduğu inkar edilemez bir gerçek! Onu deri elbiselerinizle de kombinlemeyi unutmayın! 

Solda: Stacy Keibler

Hırka
Zara
89,95 TL

Kazakla Kombinleyin

Kazak, triko ve sweatshirt`leri kombinlemek için kalem etekler en iyi alternatiflerden biri. Onlara hem az da olsa sportiflik katmış olursunuz hem de onların şıklığından vazgeçmezsiniz.

Solda: Heidi Klum

Sweatshirt
Dorothy Perkin
89,90 TL
 

Kot Yelek Kullanın

Jean`lerin hala baskın olarak aramızda olduğu sonbaharda onları kullanabileceğiniz parçalardan biri de yelekler. Şort, tulum, elbise ya da tişörtlü kombinlerinizde onları kullanarak sonbahara etkili bir geçiş yapabilirsiniz

Solda: Hilary Duff 

Kot yelek
Miss Selfridge
169,90 TL

Bootie`leri Seçin

Bootie`ler için mucize parçalardan biri diyebiliriz! Kombinizin kolayca ve çabasız görünen bir şekilde şık olmasını sağlayan bootie`ler mini elbiselerde de bu işe yarıyor!

Solda: Karolina Kurkova 

Deri bot
Topshop
269 TL

Crop Bluzlara Devam Edin

Göbeği açıkta bırakan kısa bluzunuzu sonbaharda da giymeye devam edebilirsiniz. Bunun için skinny bir jean seçin ve eğer gerekirse salaş bir hırkayla tamamlayın!

Solda: Shailene Woodley

Deri görünümlü jean
Mavi
99,99 TL
 

İlgili Makaleler