Yazın En Seksi Saç Modelleri

Kim Kardashian`ın Katlı Saç Stili

Kim Kardashian`ın saç stilisti Chris McMillan bu saç stili için nemli saçı yuvarlak bir fırça ile içe doğru kıvırarak şekil verebileceğinizi ve perçemi ortaya çıkartmak için saçı yandan ayırmanızın yeterli olacağının altını çiziyor. McMillan, saçın parlaklığı ve düzgün durması için ise saç köpüğü kullanılmasını öneriyor.

Jessica Pare`nin Şık At Kuyruğu

Jessica Pare`nin seksenlerin modasını yansıtan şık at kuyruğunu uygulamak oldukça kolay. Saçınızı ortadan düzgünce ayırarak, ense kısmında bir saç tokası yardımıyla toplayın. Tokayı gizlemek için, saçınızdan bir tutam alarak tokanın üzerine doğru dolayın ve tel tokayla alttan tutturun. Son olarak saça parlaklık kazandırmak için ön kısımlara sprey uygulayın. 

Rachel Mcadams`ın Yüksek Topuzu

Saç şeklinize karar veremediğiniz zamanlarda modern-klasik duran bu modeli kolayca uygulayabilirsiniz. Rachel Mcadams`ın saç stilisti Mark Townsend, sağlıklı bir parlaklık için renk koruyucu şampuan ve saç kremi kullanmanızı öneriyor. Bu saç modelini uygulamak için ise, öncelikle yüksek bir at kuyruğu ile saçı sabitlemek gerektiğini, sonrasında ise tel toka yardımıyla saçta "X" işareti oluşturmak ve kalan saçları düğüm şekline getirmek için tel tokayla alt kısımda toplamak gerektiğini söylüyor. 

Selena Gomez`in Kabarık Saç Örgüsü

Selena Gomez`in Fransız örgüsü saç modelini yalnız uygulamanız zor olacağından, bu saç modeli için kuaförünüzden ya da saç stilleri konusunda deneyimli olan bir arkadaşınızdan yardım almanızda fayda var. Selena Gomez`in saç tasarımcısı Marissa Marino, yaptığı saç modelinin diğer saç örgülerinden farklı olduğunu, saçı beş eşit parçaya ayırarak ortadaki ana parçanın üzerine kıvrımlar halinde ekleyerek yaptığını söylüyor. 

Elizabeth Olsen`in Dokulu Topuzu

Elizabeth Olsen`in topuzunu yapmak için saçınızı ense hizasında at kuyruğu yaptıktan sonra, kendi etrafında dolamanız ve tel tokayla tutturmanız yeterli olacaktır. Son olarak saçın üst kısmını ellerinizle dağıtarak doğal ve salaş bir görünüm kazandırabilirsiniz. 

Olivia Wilde`nin Hafif Dalgaları

Olivia Wilde`nin saç tasarımcısı Mara Roszak, bu doğal görünümlü buklelere sahip olmak için önemli tüyoları şöyle anlatıyor: `Saçlarınızın böyle durmasını istiyorsanız, kalın bir maşa kullanmanız ve dalgaların bozulmaması için saç köpüğü kullanmanız yeterli olacaktır. Saç köpüğü, saçın sıcaktan ve nemden etkilenmemesini sağlayacak ve saça ışıltılı bir görünüm kazandıracaktır`.

Zoe Saldana`nın Gevşek Bukleleri
Zoe Saldana`nın saç stilisti Mara Roszak bu modeli yapmak için, saçı rastgele bölümlere ayırdığını ve bir maşa yardımıyla, saçın alt kısımlarından başlayarak bukleleri elde ettiğini söylüyor. Roszak yaptığı maşanın ardından, parmaklarıyla bukleleri gevşettiğini ve saçın çabuk bozulmaması için saçı sertleştirmeyen sprey sıktığını da ekliyor. 

Jessica Biel`in Yarı Toplu Saç Stili

Jessica Biel`in saç stilisti Anthony Campbell; `Bu saç modelinde ilk olarak saçın arka kısmına krepe yaptım. Daha sonra bir maşa yardımıyla saçın uçlarına dalgalar ekledim. Elbisenin yaka modelini ortaya çıkartmak için ise perçemleri dışarda bırakarak, saçın yanlarını tel toka yardımıyla topladım` diyerek saç modelinin uygulamasının aslında ne kadar kolay olduğunu anlatıyor.

Kerry Washington`ın Zarif Stili

Kerry Washington ve saç stilisti Marcus Francis, omuzları açıkta olan elbisenin modelini göstermek için böyle bir saç stilini tercih etmişler. Marcus Francis; `bu saç modelini uygulamak için bir fırça yardımıyla fön çekmeniz, saçın tepe kısmına krepe yaparak kabartmanız ve saç bandıyla saçın ön kısmını arkaya itmeniz gerekiyor` diyor. Saçın bozulmadan durabilmesi ve ışıltılı gözükmesi için saç spreyi kullanmanızda fayda var.

Kristen Stewart`ın Dokuma Saç Örgüsü

Kristen Stewart`ın bu saç modeliyle oldukça şık ve doğal bir görünüme sahip olmanız çok kolay. Saç tasarımcısı Adir Abergel bu saç örgüsünü yaparken, saçı sıkmadan gevşek bir şekilde yaptığını ve doğal görünmesine özen gösterdiği söylüyor. Örgü işleminin ardından saçın ön kısmındaki dalgaları çıkartarak sprey uygulayıp uzun süre kalıcı olmasını sağlamış.  

İlgili Makaleler