Zaman Tüneli

Arşivde bir yolculuğa çıktık ve Nisan 2006’dan bugüne kadar InStyle’ın sayfalarında yer alan isimler, trendler ve çekimler arasından hafızalarımızda yer edinenleri listeledik. Zaman tüneline girmeye hazır mısınız?

InStyle`ın `zaman tüneli`ne bakmak için tıklamaya devam edin.

Tamamı InStyle Temmuz sayısında.

YAKIŞIKLILAR KULÜBÜ

2006 yılının baharında Beyaz Gelincik dizisiyle fırtınalar estiren Mehmet Günsür, 2009 yılında A.R.O.G filminin gişedeki başarısının keyfini çıkartan Cem Yılmaz ve Karadayı dizisinin Mahir’i Kenan İmirzalıoğlu, dizinin çekimlerine başlamadan hemen önce InStyle’a o dönemki hayatlarını anlattılar. Bu yakışıklı üçlünün ortak özelliği, hiç şüphesiz cool ve rahat stilleriydi.

Mehmet Günsür

Cem Yılmaz 

Kenan İmirzalıoğlu 

EN İYİ ELBİSELER

Moda, yıllar içinde değişse de bazı elbiseler şıklıklarından hiçbir şey kaybetmiyorlar.

Kate Middleton, Eylül 2012’de Roland Mouret elbisesiyle.
Diane Kruger, Kasım 2008’de Christian Dior elbisesiyle.
Rachel McAdams, Mart 2012’de Marchesa elbisesiyle.

Derin Mermerci 

DEĞİŞİM RÜZGARLARI
Naz Elmas, Haziran Gecesi dizisinin bitiminden hemen sonra, Tuba Büyüküstün Ihlamurlar Altında dizisinde yer alırken güzellik alışkanlıklarını anlattılar. Bakım sırları işe yaramış olmalı ki, yıllar sonra dergiye kapak olduklarında da muhteşem görünüyorlardı. 
Naz Elmas

YILDIZ FALI

Astroloji sayfalarında çocukluk fotoğraflarına yer verdiğimiz bu ünlü isimlere bakınca, “Pek de değişmemişler,” yorumu kaçınılmaz oldu.
Azra Akın

Tarkan

ZAMANSIZ ŞIKLAR
Ece Sükan ve Derin Mermerci için zamansız iki stil ikonu dersek hiç de abartmış olmayız. Yedi yıl önceki elbiseleriyle bile oldukça hoş görünmeyi başarıyorlar. 
Ece Sükan

Tuba Büyüküstün 

Kıvanç Tatlıtuğ 

KAÇAMAK TATİLLER

2008 yılının Ağustos ayında Yunan Adaları’nda üç günlük kısa bir tatil yapan Azra Akın’ın ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Patmos, Santorini ve Mykonos’daki eğlenceli tatillerinde yanlarındaydık. Tülin Şahin ile ise 2010 yılının Ağustos ayında Cape Town’da renkli birkaç gün geçirdik.

YOLA DEVAM EDEN TRENDLER

Moda da tıpkı tarih gibi tekerrürden ibaret. Öyle ki, 2006 yazında Çağla Şikel, geçen yaz ise Eda Taşpınar tropikal trendini yansıtan parçalarla moda çekimlerine konuk oldular. 

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR

2009’un sonbaharında Dakota Johnson, 2010’da Poppy Delevingne, 2011’de Paris Hilton, 2012’de ise Yasmin Le Bon, İstanbul ziyaretleri sırasında dönemin trendlerini yansıtan parçalarla InStyle’a özel olarak moda çekimlerinde yer aldılar. Bu dört ünlü ismin ortak özellikleri, kamera karşısındaki rahat duruşları ve sıcakkanlılıklarıydı.

Üstte
Yasmin Le Bon, Nisan 2012

Altta
Poppy Delevingne, Eylül 2010

NELER DEDİLER?

Ünlü isimler röportajlarında şunları söylemişti:

“İnsan setlerde fizikse olarak da ruhsal olarak da sınanıyor. Bu sınamadan mazoşist şekilde keyif alanlar kalıyor bu meslekte.” –BERRAK TÜZÜNATAÇ, Ocak 2010.

“Bizim evdeki iki erkek de bana aşık. Ve itiraf etmeliyim ki bu harika bir his.” –BERGÜZAR KOREL, Ekim 2010.

“Olduğum gibi görünen, kendim gibi olan biri olmaya, ‘Evet,’ diyebildiğim için mutlu hissediyorum. Duygularımı, korkularımı ortaya koymaktan korkmuyorum çünkü.” –MERYEM UZERLİ, Ekim 2012

“20’li yaşlar daha naif olduğunuz, kafanızın karışık olduğu yaşlar. 30’a gelince neden hoşlanıp hoşlanmadığınızı daha yi görüyorsunuz.” –NAZ ELMAS, Ağustos 2013

“İstediği işi yaparak parasını kazanan şanslı azınlıktanım. Bunun kıymetini bilmeye çalışıyorum. İnsanlar sahnedeyken bana gülüyorlar ama ben mutluluktan içimden ağlıyorum aslında.” –EZGİ MOLA, Nisan 2014.

SEKSİ DOSYASI

InStyle’ın her yıl yer verdiği seksi dosyasında, ünlü isimler neleri seksi bulduklarını anlattılar. 2007 yılında Ahu Yağtu seksilik denilince aklına gelen ilk şeyin özgürlük, Murat Boz ise hoş bir duruş olduğunu söyledi. Aynı soruya 2008 yılında Kıvanç Kasabalı masumiyet, 2010 yılında ise Nefise Karatay keskin bakışlar olarak yanıt verdi.

Solda
Nefise Karatay
Sağda
Ahu Yağtu

PERDE ARKASI

Yıllar içinde sayfalara yansıyanlardan çok daha fazlası kuşkusuz kulis arkalarında yaşandı. Çekim aralarındaki en enerjik anları yeniden hatırladık.

İbrahim Çelikkol, Temmuz 2011

Atiye, Ağustos 2011

INSTYLE EKLER

Style Ekler Home, Weddings, Kids, Aksesuar, Hediye ve Men ekleri ile dergi keyfini ikiye katladık. Onlarca ekin arasından hafızalarımızdan silinmeyenleri listeledik.

2008 yılında yayın hayatına ek olarak başlayan InStyle Home kanatlanıp uçarak aylık dergi olarak devam ediyor.

INSTYLE KIDS

Deniz Akkaya, Eylül 2010’da kızı Ayşe henüz sekiz aylıkken annelik duygularını InStyle Kids’e anlattı. Sinem Güven ise Nisan 2013’te kızı Defne ile hayatının nasıl geçtiğini paylaştı. Her iki isim de formda bir anne olmanın sırlarını verdiler.

Sinem Güven

Deniz Akkaya 

INSTYLE WEDDINGS

Begüm Kütük ve Bade İşçil InStyle Weddings kapaklarının uğurlu geldiği isimlerden. Kütük 2009 yılındaki kapağından bir yıl sonra Erdil Yaşaroğlu ile hayatını birleştirdi. Geçen yıl Malkoç Sualp ile evlenen Bade İşçil ise Mayıs 2010’da derginin kapağı olmuştu.

INSTYLE GÜZELLİK

2010 yılında Deli Saraylı dizisinde rol alan Özge Özpirinçci, 2011 yılında ise Adını Feriha Koydum dizisinin çekimleri devam ederken Hazal Kaya, genç ve sağlıklı ciltlerinin sırlarını InStyle Güzellik’e anlattılar.

INSTYLE MEN

2010 yılında Matthew McConaughey’e olan benzerliği ile dikkat çeken Fırat Çelik, Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisi ile büyük ilgi topladı. Aşka Türlü Şeyler albümü öncesi ise Kenan Doğulu aşka bakışını anlattı.

DİZİ PARTİSİ 

2008’de Dudakten Kalbe’nin oyuncuları ile çekimlerin gerçekleştiği Sarıyer’deki yalıda bir bahçe partisi gerçekleştirdik. 2009’da, Aşk-ı Memnu’nun ve Yaprak Dökümü’nün oyuncuları ile sette bir araya geldik. 2011’de ise Al Yazmalım ekibiyle Bursa’daki setlerinde dizinin ilk bölümünü birlikte izledik

YARDIM MELEKLERİ

Dergide düzenli olarak yer alan Yardımsever Ünlüler bölümü okuyucular tarafından büyük ilgi görüyor. Bugüne kadar Engin Altan Düzyatan, Belçim Bilgin, Burcu Kara ve Burcu Esmersoy gibi onlarca oyuncu, destek verdikleri vakıfların projelerini anlatıp herkesi taşın altına elini sokmaya davet etti.

İlgili Makaleler