Ziynet Sali Feminen ve Şık Evinde

 “Ben sahnede şarkılarımla var olmaya alışık biriyim. Orada format gereği başka bir duruş sergiliyorum tabii. İnsanlarla konuşurken göz teması kurmaya çok önem veririm. Birinin gözünün içine bakarak, ‘Olmamış,’ demek o kadar da kolay değil benim karakterimdeki biri için,” diye samimi bir itirafta bulunuyor. Böyle durumlarda devreye hemen vicdanının girdiğini ve onu çok zorlamaya başladığını söylüyor tüm içtenliği ile. Kuzey Kıbrıs’ta doğmuş, hemen sonrasında ailesi ile birlikte İngiltere’ye gitmiş ve altı yaşına kadar orada yaşamış. İlk, orta ve lise eğitimini Kıbrıs’ta almış. Daha sonrada en sevdiği şehir İstanbul’a yerleşmiş. İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı’da müzik öğretmenliği eğitimi almış Sali.

Röportajın ve fotoğrafların tamamı InStyle Home Mart sayısında!

Pazartesi akşamları Kanal D’de yayınlanan X Factor Star Işığı yarışma programının sempatik jüri üyelerinden Ziynet Sali, geçtiğimiz aylarda Gelemiyorum Yanına adlı single’ını çıkarmıştı.

Şu sıralar hayatı yarışma programı ve konser turneleri arasında mekik dokuyarak geçiyor. “İşkolik tarafım hep vardı zaten. Öyle uzun tatil nedir hiç bilemedim. Önümüzdeki aylarda sürprizlerim var. Onlara da hazırlık yapıyorum bir yandan,” diye söze başlıyor evinin aydınlık ve ferah gözüken salonunda otururken. Üzerinde evde giymeyi sevdiği türden rahat bir eşofman var. Konuşurken gözlerinin içi gülenlerden o…

İlgili Makaleler