10 Adımda Sezona Bakış

Yıldızlı bir geceyi andıran zarif desenli bu elbiseyi hem sonbaharda, hem de kış günlerinde içine transparan bir body ile giyilebildiği için çok seviyoruz.Taşlı fermuar detayı onu çok yönlü kılıyor ki bu Academia’da en önem verdiğimiz tasarım anlayışlarından biri.
Academia, 795 TL, beymen.com.

Elde işlenmiş bu kamuflaj ceketin en güzel özelliği altına ne giyilirse giyilsin onu mükemmel tamamlaması. Bu ceket gibi sezonsuz ve dönemsiz parçalar her geçen gün değerlenirken hızla değişen şehir temposu için aranılan esnekliği sağlıyor.
Academia, 995 TL, beymen.com.

Geleneksel bir kumaş olarak düşünülen kadifeler yeni jenerasyona ayak uyduruyor. Fermuar açıklığı ile farklı tavırlara bürünebilecek alışılagelmişin dışındaki mor renkli kadife elbise, zımbalı bir kemerle minik ışıltılar katılarak giyilebilir.
Academia, 1.295 TL, beymen.com.

İlk defa jean’e el atan Academia, Cy Twombly’nin bize ilham veren bu yazısını koleksiyonun ruhunu çok iyi anlattığı için nakış detayı olarak kullanıyor. Oversized beyaz tişört ve siyah deri bir biker ceket ile sabahtan akşama taze kalacak rahat bir tavrı var.
Academia, 395 TL, beymen.com.

Academia’nın baş tasarımcısı Aslı Abbasoğlu, Sonbahar-Kış 2017/18 sezonunun öne çıkan parçaları ve onlarla ilgili stil notlarını paylaşıyor..

Yürüdükçe çekiciliği artan gümüş kup detaylı pilili etek, dev kazaklar ya da dar body’lerle beraber giyilip gümüş bir kemer ile şıklaştırılabilir.
Academia, 495 TL, beymen.com.

Geceleri yaşayan bir şehrin dinamizmini romantik bir elbise üzerine atılmış bir motor ceketinden daha iyi ne yansıtabilir? Gerçek motorcross montlarından ilham alarak çalıştığımız bu ceket Academia’nın en değerli parçalarından.
Academia 1.995 TL, beymen.com.

Academia, bu sezon sıkçagördüğümüz uzay vebaşka dünyalar algısınıtişörtlerde esprili bir şekilde grafik olarak kullanıyor.Günlük hayatın stresinden bir an olsun uzaklaşmak isteyenler bu parçaları jean ve şık bir blazer ceketle veya oversized bir bomber ceketle birleştirebilir.
Academia, 245 TL, beymen.com.

Özel parçaların domine ettiği kış sezonunda, koyun derisi gümüş mont, şifon elbiseler veya denim parçaların üzerine hem koruyucu bir katman hem de şık bir aksesuar olarak alınabilir.
Academia, 3.695 TL, beymen.com.

Esnekliği ile şehir temposunda hızla yer edinen jarse kumaşlar, aynı desende alt ve üstlerin beraber giyilmesi ile yeni günlük elbiseler olarak karşımıza çıkıyor.
Academia, 495 TL, beymen.com.

Dinamik ve parlak renkler bu sezon özellikle paltolarda en çekici hali ile karşımıza çıkıyor. Bu koyu pembe palto, göz alıcı rengi ile altına giyilen herhangi bir parçayı hiç çaba göstermeden yukarıya taşıyacaktır.
Academia, 1.595 TL, beymen.com.

İlgili Makaleler