2023’te Kız Grubunuzla Keşfetmeniz Gereken Sekiz Yer

Ailecek yapılan seyahatler elbette her zaman çok sevilir, tek başınıza çıktığınızı seyahatler sizi büyütür geriye aynı kişi olarak dönmezsiniz. Ama hiçbiri en sevdiğiniz kız arkadaşlarınızla yaptığınız kaçamakların yerini alamaz. Kahkahalar, nostaljik anlar, partiler, en sevilen şarkılar ve favori kokteylleri içeren bu birkaç günlük seyahatleriniz için listenize eklemeniz gereken tatil destinasyonlarını keşfetmeye hazır mısınız? Bizce kızlara şimdiden haber verin!

Kimin mutlaka gidilecek yerler listesinde İzlanda yoktur ki? Kültürü ve doğasının yanı sıra Blue Lagoon spasıyla oldukça popüler olan şehirde eğer şanslı gününüzdeyseniz kuzey ışıklarını da görebilirsiniz!

Soru kesinlikle Barselona’da ne yapılır değil, burada geçirecek ne kadar vaktiniz var olmalı. Dilerseniz hemen yapmanız gerekenleri sıralayalım: Bar Lobo’da leziz tapasları denemek, Forns del Pi’de kahve hamur işine kendinizi kaptırmak, Tarantos Club’da geleneksel Flamenko gösterisini izlemek…

Göz alabildiğine bembeyaz kumlardan oluşan bir sahil, kristal berraklığında masmavi deniz; tam bir doktor tavsiyesi! Buradayken, Da Conch Shack yiyerek yerel kültürün tadına bakabilir ve şnorkelle dalış yaparak mercan adalarını keşfedebilirsiniz.

ATV ya da bir Jeep kiralayarak Red Rock Country’i gezebileceğiniz gibi tırmanış botlarınızı ayağınıza geçirerek özgürlüğün gerçek anlamını hissedebilirsiniz. Uzun ve yorucu bir günün ardından, gece yıldızları seyrederek dinlenmeyi unutmayın! Sedona aynı zamanda meditasyon ve yoga uygulamalarınızı yapmanız için de harika bir atmosfer, içe dönüş serüveninizi bambaşka bir kıtaya taşımaya ne dersiniz?

Şehre geldiğiniz anda sanki zaman yolcusuymuş gibi hissedeceğinizi söylesek heyecanlanır mıydınız? Öyleyse Temecula’ya hoş geldiniz hanımlar! Rüstik atmosferi ve alışveriş yapabileceğiniz harika mağazalarınnı yanı sıra şarap tadımı ve balon gezileri de tatilinizi daha eğlenceli hale getirecek.

Deniz kenarında tembellik yapılarak geçirilecek günler? Tik! Su sporları aktiviteleri? Tik! Flamingolar mı? TİK!

Favori tatil destinasyonlarından Santorini çok kalabalık bir yer haline geldiği için size ve kız arkadaşlarınıza aynı ruhu taşıyan daha sakin bir yer olan Folegandross’u öneriyoruz. Göz alıcı manzarası, el değmemiş sahilleri, kristal berraklığındaki denizi ve Yunanistan’ın simgesi bembeyaz mimarisiyle bu şehirde yaptığınız tatilin sonu hiç gelmesin isteyeceksiniz.

İtalyan kırsalının huzuru diye bir şey var. Sonsuz manzarası, ağız sulandıran mutfağı ve elbette şaraplarıyla Tuscany, Venedik ve Roma’ya kısa bir tren seyahati mesafesinde.

İlgili Makaleler