En Güzel Yılbaşı Filmleri

Hikayenin başlangıcı itibariyle en heyecanlı yılbaşı filmlerinde biri It’s A wonderful Life diyebiliriz. Kahramanımız George Bailey aslında kendi halinde yaşayan bir adam fakat hayatında yaşadığı talihsizlikler onu çaresiz bırakıyor. En umutsuz hissettiği anda kurtarıcı meleği karşısına çıkarak ona eğer varolmasaydı hayat nasıl geçerdi gösteriyor. It’s A Wonderful Life sevginin, aşkın ve arkadaşlığın ne anlama geldiğini size derinden hissettirecek oldukça etkileyici bir film.

Hepimizin bildiği bir klasik olan Home Alone serisini izlemek için senenin en güzel zamanı elbette yılbaşı!

Yılbaşı sadece bir gün değildir bir yaşam tarzıdır diyoruz ve bu içinizi ısıtacak harika filmin kollarına kendinizi bırakmanızı öneriyoruz.

Bu film her sene yeniden ve yeniden izlenmeyi kesinlikle hak ediyor. Bir ailenin New York’a taşınma macerasını konu alan Meet Me in St. Louis, eski Hollywood filmlerinin tüm özelliklerini taşıyor.

2003 yapımı film, aşkın tek bir çeşidinin olmadığını birçok farklı şekilde hayatımızda yer edebileceğini hepimize kanıtlıyor.

Old school Amerikan klasiklerinden ilham alan filmin yönetmeni Sofia Coppola. Bill Murray ve Yılbaşı Kabaresi’ni konu alan filmde Miley Cyrus ve George Clooney gibi sürpriz isimler de var.

Kesinlikle bir belgesel değil tam aksine neşeli ve yumuşacık bir yılbaşı filmi.

Noel Baba Chicago’da sıkışıp kalırsa yılbaşı nasıl geçer?

İlgili Makaleler