Bilmeniz Gereken 5 Ünlü Diyeti

Kabul ediyoruz, diyet programına uymak oldukça zor. Özellikle söz konusu olan ünlü isimlerin diyet programlarıysa konu hem karışık hem de içinden çıkılmaz bir hal alabiliyor. İlk adımda belirtmekte fayda var, diyete başlamadan önce mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir. Kim Kardashian, Beyonce, Gwyneth Paltrow gibi isimlerin nasıl bu kadar formda görünebildiklerini sizler için listeledik. Okumaya devam edin!

Megan Fox
Güzelliği ve formuyla her zaman gündemimizde yer alan Megan Fox, ‘Beş Faktörlü Diyet’’i tercih ediyor. Tam anlamıyla beş numaraya dayanan bu diyet, beş hafta günde beş öğün ve her öğünde beş malzeme olarak açıklanıyor. Diyette kullanılan malzemelerin herhangi bir bileşen olduğunu düşünmeyin; her öğün protein, iyi karbonhidratlar, sağlıklı yağlar, lif ve şekersiz içecekler içermelidir.

Gwyneth Paltrow
Gucci defilesine katıldığı vintage Tom Ford takımla gündemimizi uzun süre meşgul edecek gibi duran Gwyneth Paltrow, detoks diyetlerinin aşığı. Yaptığı açıklamaya göre, yılda birkaç kez genellikle üç hafta süren detokslar yapan isim, detoks sırasında glüten, laktoz, alkol, yumurta içermeyen gıdalar tüketiyor.

Beyonce ve Jay-Z
‘Relatioship Goals’ dediğimizde aklımıza gelen çift, yılın belirli zamanlarında 22 gün vegan diyet programı uyguluyor. Haftalık sebze bazlı olan program, çiftin formunu korumasına yardımcı olmuş gözüküyor. Ne dersiniz?

Angelina Jolie
Kinoa, chia tohumları, mısır, karabuğday gibi tahıllarla hazırlanan atıştırmalara önem veren Jolie; vücutta yüksek enerji, parlak bir cilt, sağlıklı saçlar için tahılların hayranı!

Kim Kardashian
Kardashian’ların yıldızı Kim; avokado, fındık, peynir, meyve ve sebzeden oluşan yüksek proteinli rejimleri tercih ediyor. Söylentiye göre rejimini sürdürebilmesi için Kanye West ile yaptığı turnelerde özel şef; turneye eşlik ediyormuş!

İlgili Makaleler