Prenses Diana konuk olduğu her davette stiliyle göz kamaştırdı

Temmuz 1986
York Dük ve Düşesi’nin 1986 yazındaki nikah töreninde canlı bir renk tercih eden Prenses Diana, puantiyeyi zamansız trend haline getirdi desek abartmış olmayız.

Yine bir cemiyet daveti ve yine iddialı bir şapka, Harry Herber’ın düğününe bebek mavisi çizgi detaylı çok şık bir ceket ve siyah kalem etekle katılan Prenses Diana yüksek modanın tüm zarafetini yansıtıyor.

Prenses Diana, favori tasarımcılarından olan Catherine Walker imzalı bu canlı turkuaz ceket ile Camilla Dunne ve Rupert Soames’ın Hereford Katedrali’ndeki nikahına katılmıştı.

Leydi Sarah Armstrong-Jones ve Daniel Chatto’nun nikah töreninde tercihi navy etek ve ceket takımdan oluşan Prenses Diana, bantlı sandaletler ve kat kat inci kolye ile görünümünü tamamladı.

Yaz düğünlerinde desenli elbiselerle çarpıcı bir görünüm yakalayacağını bile Prenses Diana, Leydi Carolyn Herbert ve John Warren’ın Highclere Castle’da gerçekleşen nikah töreninde pembe beyaz puantiye desenli elbise, aynı desende şapka ve inci mücevherler tercih etti.

İnci mücevherlerin ve mavinin her tonunun taşıdığı güce inanan Prenses Diana, zarafetiyle göz kamaştırdı.

Prenses Diana, Katherine Elizabeth Hussey’in Bath’da gerçekleşen düğününe Harry ve William’la el ele katıldı. Natürel tonlardaki etek, ceket takımı ve vazgeçilmez aksesuarı şapkasıyla Prenses, tüm bakışları üstünde topladı.

İlgili Makaleler