Saç Bakımınızda Mutlaka Denemeniz Gereken Ürünler

Saçlara seksi ve hoş bir görünüm kazandırıyor.

Argan, kamelya ve mısır yağının karışımlarından oluşan bu ürün, yıpranmış saçlarınızın parlaklık kazanmasını ve kökten uca yenilenmesini sağlar.

Cansız, ince telli ve zarar görmüş saçlara canlılık ve hacim verir. Üstelik yapısı da oldukça hafif.

Aşırı yıpranmış saçların orijinal parlaklığına, esnekliğine ve elastikiyetine kavuşmasına yardımcı olur.

İşlem görmekten yıpranan saçlarınızı içerisindeki kenevir ve argan yağı ile onarıyor. Jojoba yağı sayesinde parlaklığını yitirmiş saçlara da hayat verir.

Yaz aylarında güneş, deniz tuzu ve klordan yıpranan saçlar için bu bakım yağı saçı yumuşatıyor, hacim veriyor ve parlatıyor. İçeriğinde kalendula çiçeği ekstresi, ayçiçeği çekirdeği yağı ve tatlı badem yer alıyor.

Deniz ve havuz sonrası rahatlıkla kullanabileceğiniz vanilya serum, saçlarda oluşan kırılmaları, mat ve kuru görünümü yok etmeyi hedefliyor.

Yaz aylarının değişken hava şartlarına dayanıklı olan bu bakım kremi nemi, saçınızda muhafaza ediyor. Ayrıca, saçınıza şekil veriyor ve bu şeklin uzun süre korunmasına yardımcı oluyor.

Yaz günlerinde denizden çıktığınızda saçlarınızın çabasız güzelliğini mutlaka fark etmişsinizdir, peki bunun sırrı ne dersiniz? Deniz tuzu! O dolgun ve doğal dalgarın sadece yaz aylarında kalmasını istemeyenleri sevindirecek bir ürün önerimiz var: Toni&Guy deniz tuzlu saç şekillendirici sprey. Duştan çıktıktan sonra birkaç fıs ile saçınızın en sevdiğiniz haline kavuşacaksınız. 

Duşta sanki profesyonel saç bakımı yaptırıyormuş gibi hissetmeye ne dersiniz? Taranmayan, nemini kaybetmiş ve yıpranmış saçlarınıza çok iyi gelecek bir çözüm önerimiz var: Dove Yoğun Onarıcı Süper saç bakım kremi! Yalnızca bir dakikada yumuşacık, kolay taranan ve sağlıklı saçlara kavuşmak için mutlaka deneyin. 

Editörlerimizin favori saç ve cilt bakımı ayrıca makyaj ürünlerinden oluşan InStyle Wellness Box‘ta bu üçlüye yer vermezsek olmazdı, 509 TL değerindeki 11 bakım ürününe sadece 129 TL’ye sahip olmak için geç kalmış sayılmazsınız! 

Sıcak hava, soğuk hava, boya, ısılı işlemler derken saçlarınız yıpranıyor. Bu yıpranmanın verdiği zararı en aza indirmek için duş rutininize yeni bir üye katılmalı: Dove Yoğun Onarıcı şampuan. İçeriğindeki bitkisel yağlar sayesinde saçlarınızı dipten uca zahmetsizce besler, nemlendirir ve ışıl ışıl saçlara sahip olmanızı sağlar. 

İlgili Makaleler