Sonbahar-Kış Stilinizi Bir Üst Seviyeye Taşıyacak Şapka Modelleri

Sıcaklıklar düşmeye devam ettikçe stilimize eklediğimiz katlar artıyor. Puffer kabanlar, hırkalar ve sweatshirt’lerin yanı sıra stilinizi bir üst seviyeye taşıyabilmeniz için harika bir tüyomuz var: Şapkalar.
İlkbahara kadar kullanabileceğiniz, koleksiyonunuza eklemeniz gereken şapkaları keşfedin. 

2021 yılında Hailey Bieber ve Bella Hadid’in yaz tatili için tercih ettiği desenli örgü şapkalar, bu yıl yerini sağlamlaştırarak şehre iniyor! 

Birkaç sezon önce görmeye başladığımız kar maskesi balaklava, bu yıl altın çağını yaşıyor! Sert kış günlerinin kurtarıcısı bu trendle görünümünüzün eğlence dozunu arttırabilirsiniz. 

Yılların eskitemediği beyzbol şapkaları bu sezonun da vazgeçilmezlerinden. Klasik ve ciddi parçalarınızı gündelik hayata adapte etmenin en kolay yollarından biri, görünümünüzü atletik bir aksesuarla yumuşatmak. Beyzbol şapkaları bu konuda imdadınıza koşan en güvenilir seçeneklerden biri olabilir.

90’lardan günümüze dönüş yapan sezon trendlerinden peluş ve suni kürklü bucket şapkalar tartışmasız 2022 kışının en sevilen parçalarından biri! Kış soğukları mücadele ederken kişisel stilinizi bir adım öne taşıyacak bu trend, başta Emily Ratajkowski ve Bella Hadid olmak üzere birçok ismin favorisi. 

Bella Hadid’in öncüsü olduğu bu mikro trend ile kulaklarınızı soğuktan korumanın yanı sıra görünümlerinizi eğlenceli ve renkli bir dokunuşla hareketlendirebilirsiniz!

İlgili Makaleler