Evde Yapabileceğiniz Yağ Yakıcı Egzersizler

Matınızın üzerinde plank pozisyonu alın. Dirsekleriniz omuz hizasında olacak şekilde, vücudunuz da dik bir şekilde olsun. Karnınızı ve poponuzu sıkın, baş bölgenizi oynatmadan önce kalçanız ile sağ tarafa doğru bir twist yapın. Sağ tarafınız yere değene kadar twiste devam edin, yere değdikten sonra başlangıç pozisyonuna dönün ve aynı hareketi diğer tarafınız için de uygulayın. 45 saniye içinde hareketi yapabildiğiniz kadar yapın. Ardından 15 saniye dinlenin ve hareketi toplamda 3 set yapın.

Matınızın üzerine ayak tabanlarınız yere basacak şekilde konum alın. Dizlerinizi kırın ve bu şekilde uzanın. Sırtınızı yere doğru bastırın. Omuzlarınızı kaldırın ve çenenizi hafifçe göğsünüze doğru yaklaştırın. Sağ eliniz ile sağ ayak bileğinize uzanın ve hemen sonra aynı hareketi diğer tarafınız için tekrarlayın. 45 saniye içinde olabildiğince fazla tekrar yapmaya çalışın. Ardından 15 saniye kadar dinlenin ve 3-5 set daha yapın.

Evde Kilo Verdiren Spor Hareketleri

Matınızın üzerinde düz ve dik bir şekilde durun. Ayaklarınız omuz genişliğinde konumlansın. Yavaşça çömelin ve ellerinizi destek için yere , avuç içleri yerde olacak şekilde koyun. Aynı anda her iki bacağınızı da geriye doğru sekerek atın. Plank pozisyonu alın. Vücudunuz yerde düz bir çizgi halinde olacak şekilde durun. Bu pozisyonda 1 saniye kadar bekleyin ve ardından hızlı bir şekilde dizlerinizi karnınıza çekerek başlangıç pozisyonunu alın. 45 saniye içinde hiç dinlenmeden yapabildiğiniz kadar çok yapmaya çalışın. Ardından 15 saniye dinlenin ve 2 set daha yapmaya çalışın.

İlgili Makaleler