Güzellik İlhamı: Kiernan Shipka

2015 yılında Just Jared tarafından gerçekleştirilen Way to Wonderland etkinliğine katılan Kiernan Shipka, yumuşak pembe tonlarında ruj ve göz farı kullandı. Cildinin ışıltısıyla göz kamaştıran yıldız, saçlarında da dalgalı bir model tercih etti. 

Elbisesinin rengiyle uyumlu lacivert farla dumanlı göz makyajı tercih eden yıldız, ten ve dudak makyajında daha sade kalarak harika dengeyi tutturmuş. Kulaklarının önünden birer tutam bırakarak, saçlarını ensesinde toplayan yıldız oldukça şık görünüyor. 

Kıvırcık saça kim hayır diyebilir ki? Maşa uygulaması yapılmış saçını soldan ayırmayı tercih eden yıldız, yumuşak makyajıyla klasik ve feminen görünüyor. 

Ortadan ayırdığı düz saçları ve gri tonlarında dumanlı soft göz makyajıyla Marvel Avengers Academy partisine katılan yıldız, bu makyajıyla gözlerinin derinliğini arttırmış. 

Kalın ve kuyruklu eyeliner tercihini, düşük ve yumuşak dalgalı saç modeliyle dengeliyen yıldız hem iddialı hem de göz alıcı görünüyor. 

Kabarık saçların dezavantajını, avantaja çeviren Kiernan minimal makyajıyla görünümünü dengeliyor. 

Göz makyajında kendisini özgür kılmayı seven yıldız, metalik gri farıyla her zamankinden daha cool görünüyor. 

Sağa ayırdığı saçlarını topuz yapan yıldız, dumanlı göz makyajı tutkusundan vazgeçmiyor. 

Makyaj artisti Lauren Gott, altın ve gümüş tonlarında pigmentler kullanarak yaptığı bu göz makyajını yıldız çıkartmalarıyla tamamlıyor. 

Nötr tonlardaki göz makyajıyla harika bir uyum yakalayan Fransız örgüsü, yıldızı oldukça enerji dolu gösteriyor. 

Bu görünümünde Bob kesim saçlarını düz kullanmayı tercih eden yıldız, makyajının altın vuruşunu kuyruklu eyeliner’ı ile yapıyor. 

Yıldız, monokrom görünümünü aynı tonda göz makyajıyla ve rujuyla tamamlıyor. 

İlgili Makaleler