2021-22 Sonbahar – Kış Sezonu İçin 5 Bot Trendi

Botların bizi sonbaharın soğuğundan korurken aynı zamanda şık görünmenizi sağlayan bir sonbahar ögesi olduğunu inkâr edemeyiz. Geleneksel diz boyu çizmelerden modaya uygun kovboy çizmelerine kadar 2021-22 Sonbahar – Kış sezonunun en büyük çizme trendini keşfetmeye ne dersiniz?

Sarkık Botlar
Sıkı olmayan botların rahat silüeti, bu sonbaharda ofis estetiğine uygun giyinmek istemeyenler için mükemmel çözüm. Şık ve rahat yönü ile karşımıza çıkan ‘Sarkık Botlar’, her türlü gündelik kıyafeti süslemeye hazır.

Sol: Louis Vuitton – Sağ: Etro 

Kovboy Botları
Deri, süet, hatta metalik gümüş… Kovboy çizmelerinin moda sahnelerine geri dönüşüyle birlikte ‘Batı Ruhu’’nu kucaklamaya hazırlanın!

Sol: Celine – Sağ: Isabel Marant

Kalın Diz Boyu Çizmeler
Diz üstü çizmeler, gardırobumuzda en az bir çift bulundurmamız gereken sonbaharın vazgeçilmesi. 2021-22 Sonbahar – Kış sezonu için ünlü birkaç modaevi, 3 boyutlu baskılı yapraklar, payetler ve çok daha fazlası olan tasarımlarla süsledi. Kalın diz boyu çizmeler, bu sezon için kesinlikle dikkate değer bir yatırım!

Sol: Valentino – Sağ: Gucci

Platform Botlar
Platform çizmeler görünümünüzü yükseltmek için bire bir! Çarpıcı yüksek botlar aracılığıyla bu sezon gardırobunuza 70’lerin zarafetini katmaya hazır mısınız?

Sol: Prada – Sağ: Versace

Işıldamaktan Korkma
Sonbaharda alıştığımız nötr renkler baskın renk düzeni olma eğiliminde olsa da, bu sezon gardırobunuza neden biraz gösteriş eklemiyorsunuz?

Sol: Jil Sander – Sağ: Balenciaga

İlgili Makaleler