2021 Amerikan Müzik Ödülleri Öne Çıkan Kırmızı Halı Görünümleri

İlk sırada gecenin ev sahipliğini üstlenen Cardi B yer alıyor. Schiaparelli tasarımlarıyla gelecekten günümüze ışınlanmış gibi bir görünüm yakalayan Cardi, elbise renginde tercihini siyahtan yana kullanmış. 

Aldığı ödüllerin yanı sıra tercih ettiği görünüm ile de gecenin en çok konuşulan ismi kesinlikle Olivia Rodrigo oldu. David Koma imzalı elbisesi pul ve püskül detaylarıyla oldukça iddialı bir görünüm yakalarken tercih ettiği saç ve makyaj görünümüyle de kırmızı halı şıklığına yeni bir boyut getirmeyi başardı. 

Megan Fox ile beraber görmeye alıştığımız Machine Gun Kelly bu sefer kırmızı halıda karşımıza kızıyla çıkıyor. Ashton Michael imzalı görünümlerle kızıyla siyahlar içinde bizi karşılayan ünlü isim, kendi tarzını yansıtmayı başardı.

Gecede kıyafetiyle dikkat çeken bir diğer isim Halle Bailey. Yaz mevsiminde croplarımızda veya taytlarımızın bel kısmında tercih ettiğimizip detaylar karşımıza LaQuan Smith imzalı elbisede çıkıyor. 

Süper model Winnie Harlow ise alıştığımızdan biraz farklı bir görünümde. Zuhair Murad imzalı mini elbise ile karşımıza çıkan Winnie, geceye iz bırakan isimlerden olmayı başarıyor. 

Gecenin öne çıkan son ismi ise Madelyn Cline oluyor. Geçtiğimiz günlerde Kendall Jenner’in tercih ettiği elbiseye benzer bir görünümle karşımıza çıkan Madelyn’in elbisesi Monot imzalı. 

İlgili Makaleler