Doğum Günün Kutlu Olsun Doja Cat

TikTok ile hayatımızın neredeyse %80’inini kaplayan Doja Cat, yayınladığı birbirinden hit parçalar, aldığı ödüller ve kendine has tarzıyla dikkatimizi çeken yıldızlar arasında. Bugün 26 yaşına giren Doja Cat’in unutulmaz kırmızı halı görünümlerini incelemeye ne dersiniz? 

2021 MTV ödüllerinde giydiği Vivienne Westwood parça tam Doja’nın tarzına göre! Vücudu saran korse ile birleştirilen göğüs detayları oldukça havalı dururken, genç şarkıcı aksesuar ve ayakkabı tercihiyle sadece kendisinin yakalayabileceği türden uyum yakalamış.

2020 MTV ödüllerinde tercih ettiği Givenchy elbiseyi mor dizüstü çizmelerle kombinleyen Doja, bileğine ve boynuna taktığı aksesuarlar ile oldukça şık! 

Gelelim bizim favorimize… 2021 Grammy Ödülleri’nde giydiği Roberto Cavalli elbise, siyah tonlarda yaptığı makyaj ve saç kesimi ile olağanüstü görünen Doja; elbiseyi giydiği gece ödül töreninden 3 ödülle dönerek elbisenin hakkını verdi!  

2021 Billboard Ödülleri’nde tercih ettiği Balmain parçalar, 2021 yılının trendi zebra çizgilere atıfta bulunuyor. Mavi tonlarında yaptığı göz makyajı taktığı aksesuar ve tırnaklarıyla uyum yakalarken, bu görünümü en az Doja kadar biz de sevdik! 
 

İlgili Makaleler