Doğum Günün Kutlu Olsun Hailey!

Hailey Bieber’ın seneler içinde saç ve makyaj tercihlerinde değişim olduğunu hepimiz biliyoruz. Seneler içinde Hailey’in görünümleri değişse de bildiğimiz ve değişmeyen tek şey Hailey her haliyle oldukça cool! Işıltılı mavi tonlarında yaptığı makyajla göz rengini ortaya çıkaran Hailey’e biz bayıldık! 

Yeşil rengin sonbahara meydan okuyan bir ruhu olduğunu biliyorduk. Hailey’den stil önerisi almak isterseniz ise yapacağınız şey basit; yeşil alt üst takım, güneş gözlüğü ve diz üstünde biten çizmeleriniz ile sonbaharın tadını şık ve cool bir görüntüyle çıkarabilirsiniz. 

Biliyorsunuz ki metalik elbiselerin yükselişinden sürekli bahsediyoruz. Angelina Jolie, Salma Hayek, Anya Taylor-Joy gibi isimlerin kırmızı halıda sıkça tercih ettiği elbise türünden Hailey Bieber’da nasibini aldı. Magda Butrym imzalı elbise, Hailey bu fotoğrafı Instagrama yükledikten birkaç saat sonra tükenmiş! 

Kırmızı halıda tercihi her zaman cesur parçalardan yana olan Hailey, derin yırtmaçlı Versace elbisesine uygun gördüğü küt saçları ve uzun topuklu ayakkabılarıyla şık bir görüntü yakalamayı başarmış.  

İlgili Makaleler