Evdeyken Aşçılık Yeteneklerinizi Geliştirebileceğiniz 10 Online Yemek Kursu

Yemek yapmayı öğrenmenini pozitif sonuçları hayatınızı çok daha iyi hale getirebilir. Yepyeni bir hobinizin olmasının yanı sıra, dışarıda yemeye veya eve siparişe bir bütçe ayırmazsınız. Rahatlatıcı yanlarını saymıyoruz bile ki bizce çılgın sofralar donatmak epey havalı! Yemek yapma fikri kulağa çekici gelmese de mutfağın büyülü dünyasına kendinizi bıraktığınızda bu sizin için adeta bir meditasyona dönüşecek. 
Evde vakit geçirmeye dikkat ettiğiniz bugünlerde yeni bir hobi arayışındaysanız ya da yeni lezzetler denemek istiyorsanız, sizin için bir araya getirdiğimiz 10 online yemek kursuna göz atmayı unutmayın. 

Meyve ve sebzelerle neler yapabileceğinize dair biraz ilhama ihtiyacınız varsa bu Instagram hesabı tam size göre! Her gün saat 13.00’de (GMT) Instagram hesabından canlı yayın yapan şefler leziz tarifleriyle kalbinizi çalacak. 

Teksaslı profesyonel pasta şefi Joe, hafta içi her gün saat 15.00’de (CST) Facebook üzerinden yaptığı canlı yayınlarla pasta, ekmek ve kek yapımına dair bilmeniz gereken her şeyi anlatıyor. 

Queer Eye yıldızı Antoni Porowski Instagram hesabında aşçılık yeteneklerini gözler önüne seriyor. Videoları sayesinde evinizde olan malzemelerle kolay, pratik ve leziz öğünler yaratacaksınız. 

MasterChef adı televizyon programından ve dünyanın birçok yerindeki restoranlarından tanıdığımız Gordon Ramsey, Youtube kanalında leziz tarifler veriyor! 

Çikolataya hayır diyebilir misiniz? Öyleyse sizi Wilton’ın Youtube kanalına davet ediyoruz. 

Fixer Upper yıldızı, yemek kitabı yazarı ve iç mimar Joanna Gaines, Youtube kanalında harika çikolatalı kurabiyenin sırrını söylüyor. Keşfetmek için neyi bekliyorsunuz? 

Milk Bar’ın beyni Christina Tosi her gün Instagram hesabında harika tarifler paylaşıyor. Bir gün öncesinde gereken malzemelerin fotoğraflarını paylaşan şef ertesi gün saat 14.00’de (EST) 45 dakikalık bir canlı yayınla tarifi sanat eserine dönüştürüyor. 

James Beard ödüllü şef Kwame Onwuachi sosyal mesafe günleri daha lezzetli hale getirmek için her gün Instagram hesabından canlı yayın yaparak, önceki gün paylaştığı tarifi yapıyor. 

The Food Truck Race programının sunucusu Tyler Florence, Wolf It Down adlı Youtube kanalında pratik ve lezzetli tarifler paylaşıyor. 

Amerika’da büyük bir market olan Publix, Youtube kanalında yemek okullarıyla bir araya gelerek harika tariflerden mükemmel yemekler yapıyor. 

İlgili Makaleler