Her Şeyiyle 2020 Astrolojisi

2019’u geride bırakırken 2020’nin enerjisine kendimizi hazırlamaya başladık. Her yeni yılda olduğu gibi bu sene de neler yaşayacağımızı merak ediyor hayatımızla ilgili gelişmeler için heyecanlanıyoruz. Yeni planlar, yeni kararlar, yeni hedefler… Kendimizin en iyi versiyonuna ulaşmaya çalışırken elbette gökyüzünün gücünü de yanımıza alıyoruz.

Yeni on yılın başlangıcında dünyamızı ve hayatlarımızı neler bekliyor? Bu sorunun cevabını tahmin edebilmek için bugün, 2020 astrolojisini her yönüyle ele aldık. Burcunuzu, yükseleninizi ve hatta ay burcunuzu da okumayı unutmayın!
Şimdiden herkese aşk, şans ve başarı dolu bir yıl diliyoruz!

2020 yalnızca yeni on yılın değil aynı zamanda astrolojik bir çağın da başlangıcı olarak değerlendirebileceğimiz bir eşik görevi üstleniyor, dolayısıyla yüzleştiğimiz, yeniden başlama cesareti kazandığımız ve sadece kendi üzerimizde yoğunlaştığımız bir döneme giriyoruz. Bu geçişler bizi zorlayabilir ancak sene içinde güç kazanarak sorunların üstesinden gelme dürtüsü hepimizi etkisi altına alacak. Çevrenizdekilerle paylaşacağınız yeni deneyimlerin yanı sıra kendi içinizde de bambaşka bir dönüşüm geçirdiğinizi fark edeceksiniz. 2020 Oğlak burcunda Satürn ve Plüto birlikteliğiyle başlayacak, Kova burcundaki Satürn-Jüpüter geçişiyle bitecek. Bu geçiş aynı zamanda 2059’a kadar gerçekleşecek astrolojik olayların kaderini belirleyecek. Plüto’nun Satürn ve Jüpiter’e olan etkisi sizi sosyal çevrenizdeki ve duruşunuzda değişiklikler yapmaya yöneltecek.

Ocak 2020 yeni yıldan beklentilerinizi masaya yatırdığınız ve artık hayatınıza katmak istediğiniz yenilikler için kolları sıvayarak harekete geçtiğiniz bir ay olacak. Maddi kaynakların sınırlamalarıyla başa çıkmaya çalışırken tam da bu noktada yeni yanlış yaptığınızı görecek ve nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini keşfedeceksiniz.

21 Mart 2020’de Satürn Kova burcuna geçecek ve bu geçişle 2020’nin ikinci çeyreğinin seyri belli olacak. Nisan ayında uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmenizi öneriyoruz, yapılacaklar listenize tekrar taze bir gözle bakarak önünüzde engel varsaydığınız kısıtlamaların aslında farklı bakış açılarıyla çözülebilecek ufak pürüzler olduğunu göreceksiniz. Bu bakış açısıyla aynı zamanda sizin için aslında neyin önemli olduğunu keşfedeceksiniz.

Mayıs ayının 13. Günü, Venüs İkizler burcunda Retro hareketine başlayacak. Bu dönem yeni hedefler koyma ve planlar yapma açısından herkes için oldukça elverişli. 25 Haziran ve sonrasındaki döngülerde, özellikle Merkür’ün Akrep burcunda Retro’ya girmesiyle sosyal sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz gittikçe artacak. Bunu yanı sıra Haziran ve Temmuz aylarında, hem iş hem aile hem de ikili ilişkileriniz zor sınavlar vermek zorunda kalabilir. 2020 yazında ilişkilerinize ekstra özen göstermeli, gereksiz tartışmalardan kaçınmalı ve dürüstlüğünüzden ödün vermemelisiniz. Özellikle karşınızdaki kişiyi değiştirmeye yönelik imalardan kaçınmalı ve çevrenizde söylenenleri kişisel algılamamalısınız.

Sonbaharın başlangıcında, 9 Eylül 2020’de gerçekleşecek olan Mars’ın Koç burcundaki Retro hareketi, yılın son çeyreğindeki hayati olayları belirleyecek. Bu süreçte motivasyon kaybı, öfke problemleri, ilişkilerde sadakatsizlik ve aldatmalar yaşanabilir.
Yılın son aylarında dramatik farkındalıklar yaşamanız oldukça muhtemel. Özellikle 30 Kasım’dan 14 Aralık’a kadar hayatınızda olacak olaylar, büyük resme bakışınızı değiştirebilir. 21 Aralık’ta yıl boyu sustuğunuz konular ya da görmezden gelmeye çalıştığınız rahatsızlıklarınızı artık içinizde tutamadığınızı fark edebilirsiniz. Bu yüzden kavgalar edebilir, insanları hayatınızdan çıkartma kararı alabilirsiniz. Fakat endişelenmeyin, yeniye yer açmak size her zaman iyi gelecek. Başta tam aksi hissettirse bile.

2020 yılı boyunca ve önümüzdeki yıllarda hayallerinizdeki gibi hayat yaşamak için kendinize belli aralıklarla bir soru sormanızı öneriyoruz. Kendinizi en iyi ve mutlu hissettiğiniz zamanlarda, ruhsal olarak iyi hissetmediğiniz, mutsuz olduğunuz zamanlarda; her anınızda olmasa bile hayatınıza bakarken kendinizle iletişime geçtiğiniz o özel anlarda kendinize, “Benim için gerçekten önemli olan asıl şey ne?” diye sorun. Dilerseniz cevapları not edebilir belli aralıklarla tekrar gözden geçirebilirsiniz. Bu sorunun cevabı, her formatı ve farkıyla size yıl boyunca harika bir pusula olacak. Çünkü 2020, gerçekten önem arz eden kişiler ve şeylere yer açma yılı. Belki de farkında olmadığınız potansiyelinizi açığa çıkarma ve kendinizi gerçekleştirmenin tam zamanı.

Eğer bir işaret bekliyorsanız, 2020 tam olarak o işaret.

16 Mayıs – 29 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek olan Venüs Retro’sunda nişan ve evlilik gibi seremonilerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle aşk ve ilişkilerle anılan Venüs, Retro’dayken bir birlikteliğe imza atarsanız ilişkinizdeki heyecanı, kaliteli iletişimi kaybedebilir ve seks hayatınızın olumsuz etkilenmesine sebep olabilirsiniz. Ayrıca Venüs Retro’dayken dış görünüşünüzde radikal değişikliklere gitmemenizi tavsiye ediyoruz. Venüs Retro’su estetik müdahaleler için hiç elverişli değildir. İşler ters gidebilir ve sonucu beğenmeyebilirsiniz. Bu dönemde huysuz, ilgiye aç ama bir yandan da anlaşılmaz olabilirsiniz. Çocuklarınız ortada hiçbir şey yokken susmadan ağlayabilir.

9 Eylül – 16 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek Merkür Retro’su da evlenmek için en ideal zaman değil, bizden söylemesi. İlişkinizde iletişim kanalları kapanabileceği için etkilenebileceğiniz gibi düğün organizasyonunuzu mahvedebilecek kazalar meydana gelebilir.  

Her sene olduğu gibi 2020’de de Merkür üç kez Retro yapacak. Tarihleri şimdiden bir kenara not etmenizde fayda var. Hatırlamayı unutmayalım: Merkür Retro’su etkilerini göstermeye 10 gün önceden başlar ve Retro bitiminin sonrasındaki 10 gün de etkilenme sürecine dahildir.

2020 Yılının İlk Merkür Retro’su: 18 Şubat – 9 Mart (Başlangıç: Balık, Bitiş: Kova)
2020 Yılının İkinci Retro’su: 17 Haziran – 12 Temmuz (Yengeç)
2020 Yılının Üçüncü ve Son Merkür Retro’su: 13 Ekim – 3 Kasım (Başlangıç: Akrep, Bitiş: Terazi)

Merkür, Venüs ve Mars Retro’ları kulağa oldukça sert gelse de 2020’nin de kendine özgü güzel anları var elbette. Jüpiter’in Plüto ile birlikteliği 13 yılda bir gerçekleşen önemli gökyüzü olaylarındandır ve başarı anlamına gelir. Abraham Lincoln, Bill Gates, Robert Di Niro, Dalai Lama gibi isimler böyle şanslı zamanlarda doğmuştur, hayatlarından ilham almamak imkansız. İşte bu yüzden 2020’de doğacak bebekler başarı anlamında çok şanslı olacaklar.

Jüpiter hayatın hediyelerini ve sevgiyi temsil eder. Plüto da iyiliği ve cömertliğiyle bu etkiyi katlayacak. O yüzden 2020 maddi açıdan güzel geçen bir yıl olacak. Mart ayından Aralık ayının ortasına kadar olan süreçteki kariyer ve başarı fırsatlarını iyi değerlendirmenizi öneriyoruz.

Yılın ilk yarısında yaşadığınız sağlık problemlerinden ikinci yarıda eser kalmayacak. Fakat yine de 2020’de kendinize gerçekten iyi bakmanız gerekiyor. Doktor kontrollerinizi aksatmayın ve vücudunuzda hissettiğiniz semptomları görmezden gelmeyin. İyi beslenmek ve spor yapmak bu yıl sizin için her zamankinden daha fazla önem taşıyor.

2020’de aşk hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz. İlişkinizin sağlam temellere dayandığına inanıyorsanız partneriniz için savaşmaktan çekinmeyin ve gurur yapmayın. Partnerinizle aranızda nasıl bir sorun geçerse geçsin, siz sakin kalmaya ve sağlıklı iletişim kurmaya çalışın. Evlenmek isteyen Koç burçları bu sene aradıkları aşkı bulabilir. Evlilik hayatınız ise pürüzsüz ve keyifli geçecek.

Çocuklarınız varsa bu sene onlardan yana büyük sorunlar yaşayacağınızı zannetmiyoruz. Fakat aile yaşantınızda özellikle sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz. Taşınabilir, tek başınıza yaşamaya başlayabilirsiniz.
Kariyer anlamında oldukça şanslı olacaksınız! Verdiğiniz emeklerin karşılığını aldığınız bir yıl olacak.

2020 sizin de sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir yıl. Özel hayatınızı ve kariyerinizin gerektirdiklerini dengelemeniz bu anlamda çok önemli. Kas ve sinir sistemi rahatsızlıklarıyla karşılaşabilirsiniz.
Bir ilişkiniz yoksa aşkla tanıştığınız ve partnerinizle sıkı bağlar kurduğunuz bir yıl olacak. Eğer evliyseniz zaman zaman eşinizle aranızdaki dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

Yılın ilk yarısı sizin için pek keyifli geçmeyebilir, hem evde hem de işte ya da okulda manasız sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Eylül ayından sonraki dönem sizin için her anlamda daha iyi geçecek.
2020’de fütursuz harcamalardan kaçınmalısınız, hali hazırda birikiminiz yoksa maddi açıdan yetersizlikler yaşayabilirsiniz.
2020’nin ikinci yarısında işler sizden yana.

Sağlık konusunda tatsızlık yaşamanızı öngörmüyoruz. Fakat yine de kendinize iyi bakmalısınız. Hali hazırda herhangi bir sağlık sorununuz varsa doktorunuzun tavsiyelerini aklınızdan çıkarmamalısınız.

Aşk hayatınız tam da gönlünüze göre olacak. Bu yıl İkizler burçlarının duygusal yaşantılarında büyük yıkıntılar yaşaması öngörülmüyor. Eğer evliyseniz eşinize hak ettiği ilgiyi göstermekten çekinmeyin. Eşinizin ailesiyle birlikte maddi getirisi yüksek olacak ortaklıklara girebilirsiniz, bu fırsatı iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Duygusal bir ikizler burcuysanız iç huzurunuzun stabilliğini korumakta sıkıntı çekebilirsiniz, böyle bir dönemde aileniz ihtiyaç duyduğunuz desteği vermekten çekinmeyecek sorunlarını onlarla paylaşmayı deneyebilirsiniz.

2020’de tamamen yeni yollara çıkmak yerine elinizde olanı mükemmel hale getirmek için emek vermek sizin faydanıza olacak.

Sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme düzeni oturtmak 2020’de sizin için oldukça önemli. Bir anda hızlıca kilo alabilirsiniz. Aynı zamanda fiziksel aktivitelerinizde de dikkatli olmasınız, görünmez kazalar meydana gelebilir.

İlişkiniz varsa partnerinizle aranızdaki iletişim olumlu anlamda bir dönüşüme girecek. Pozitif etkileri siz de fark edeceksiniz, tadını çıkarın! Öte yandan aldatmalar gündemde, gönüller farklı yönlere de kayabilir dikkat etmekte fayda var. Evli çiftler sonu anlaşamadıklarını anlamaya varan kavgalar edebilir, bu tip anlaşmazlıklara karşı sakin olmanızı ve pire için yorgan yakmamanızı öneriyoruz. Ani kararlar vermekten kaçının.

Maddi anlamda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz, harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Bizce para biriktirmeyi bir deneyin. 2020’nin başlangıcı kariyer anlamında size şans ve başarı getirecek, bu etkileri kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Sağlığınızın yerinde her şeyin yolunda olduğu bir yıla hazır mısınız? 2020’de yogaya yönelmenizi ve meditasyon yapmanızı öneriyoruz. İç dünyanıza döndüğünüz takdirde karşılaşacaklarınız hayatınızın en iyi versiyonunu oluşturmanıza yardım edecek.
Partnerinizle ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Eğer evliyseniz, evliliğinize yüklenen stresi atmanın bir yolunu bulmalısınız. Tartışmalardan uzak durmak ve ani tepkiler vererek yanlış anlaşılmalara yol açmaktan kaçınmak sizin için iyi olabilir. Yılın son birkaç ayında evliliğinizle ilgili yaşadığınız sorunları aşmış olacaksınız.

Yılın ikinci yarısı sizin için ilkinden daha güzel geçecek, ailenize yeni birinin katılması da oldukça muhtemel.
Maddi anlamda kazanımlar elde etmek için bu yıl daha çok çalışmanız gerek. 2020 kariyeriniz için iyi bir yıl olacak.

Şans sizinle! Günlük rutinlerinizi gözden geçirmeli ve sağlığınız için doğru olan alışkanlıkları edinmeniz gereken bir yıla giriyorsunuz. Aşk hayatınızdaki denge sonunda olması gerektiği gibi, partnerinizle aranızdaki bağ gün geçtikçe daha güçlü hale geliyor. Eğer evliyseniz, eşinizin ful desteğini arkanızda hissedeceksiniz.

2020’de daha görünür hale gelmeniz ihtimal dahilinde, birbirinden farklı sosyal çevrelerdeki tanınırlığınız artacak.
Maddi durumunuzda olumsuzluklar öngörülmüyor bu da içten içe huzurlu kalmanızı sağlayacak. Belki araba alabilirsiniz. Kariyer cephesindeki performansınız takdir görecek ve övgülere doyamayacaksınız. Çok uluslu bir şirkette çalışıyorsanız terfi edebilir ya da zam alabilirsiniz.

2020 yılı içinde yaşadığınız evi değiştirebilirsiniz.

Hazımsızlık, baş ağrısı, eklem ağrıları ve kas ağrıları gibi sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Lütfen böyle durumda gereken tedaviyi görmeyi ihmal etmeyin. Aksi takdirde hoşunuza gitmeyen sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Aşk hayatınızda düzeni tutturacak ve hayatı daha keyifli hale getirmeyi öğreneceksiniz. Evliyseniz yılın ilk yarısı sizin için geçmek bilmeyebilir ama ikinci yarıda işler yoluna girecek. Eşinizin sağlık durumuyla alakalı sorunlar yaşayabilirsiniz, bu konuya ekstra özen göstermelisiniz.

Yurt dışı tatilleri ufukta! Maddi açıdan iyi geçecek 2020’de oldukça sık seyahat edebilirsiniz. Bu yıl herhangi bir girişimde bulunmanızı önermiyoruz. Geliriniz artacak fakat giderleriniz de paralelinde artış gösterecek.

 Ruhsal sıkıntılar yaşadığınız bir dönem olabilir fakat bu süreç hızlı geçecek. Yalnız Akrepler yeni partnerleriyle tanışabilir. Eski sevgiliniz kapınızı yeniden çalabilir. Eğer evliyseniz partnerinizle yakın gelecek için oldukça önemli kararlar alabilirsiniz. 2020 sabırlı olmanız gereken bir yıl olacak. Tartışmalara girmeyin ve olabildiğince sakin kalmaya çalışın.
Ailenize yeni biri katılabilir.

Ekonomik anlamda sizin için iyi bir yıl. Yeni projelere başlayabilir, kariyerinizde birçok fırsatla karşılaşabilirsiniz. 2020 tüm enerjinizi ortaya çıkarmak ve potansiyelinizi kullanmak için oldukça ideal bir yıl.

Ufak tefek sağlık problemleri yaşayabilirsiniz, kendinize iyi bakın. Aşk hayatınız için oldukça iyi bir yıl olacak 2020, partnerinizle hiç olmadığınız kadar yakın olabilirsiniz. Aynı şekilde o da sizi her zamankinden daha iyi anlayacak. Eğer evlenme teklifi etmek istiyorsanız 2020 bu anlamda sizin için olumlu etkiler taşıyor. “Evet!” cevabını duymanız oldukça muhtemel. Eğer evliyseniz eşinizin sağlık durumuna elinizden geldiğince dikkat etmenizi öneriyoruz.

2020’de çeşitli gayrimenkul alımları söz konusu olabilir.

2020 sizin için de iyi geçecek. Kronik rahatsızlıklarınızdan kurtulabilir, sağlığınızla ilgili sorunlarla başarılı bir şekilde mücadele edebilirsiniz.

İstediğiniz sonuçları elde edebilmek için efor harcamanız gerekiyor. Ne kadar ekmek o kadar köfte. 2020 yılında evlenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin kalbini kazanabilirsiniz. Fakat evliliğinizde sıkça inişler ve çıkışlar yaşayabilirsiniz. Zaman vermenin iyi bir seçenek olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Ekonomik anlamda 2020, sizin için çok kazançlı olmayabilir. Bu yüzden harcamalarınıza dikkat etmenizi öneriyoruz.
Hayalinizdeki işe kabul edilebilirsiniz.

Kova burçları 2020 yılında çeşitli zorluklarla karşılaşabilir. Normalde kolayca halledebileceği sorunları çözmesi manasızca uzun sürebilir. Bu sene sağlığınıza hayatınızdaki her şeyden daha çok önem vermeniz gerekiyor.
Sıkça seyahat edeceğiniz bir yıl olacak gibi görünüyor maddi durumunuz iyi olsa da giderleriniz artacağı için bütçenizi kontrol altında tutmanızda fayda var.

Bu sene kendinizi maneviyatla şımartabilirsiniz.
Yurt dışına taşınmak isteyen okuyucularımız, gün bugündür!
Aşk hayatınızda mutlu olmak istiyorsanız elinizi taşın altına koymanız gereken bir yıla giriyoruz.

Çanlar sizin için çalıyor Balık burçları, başarılı ve çok karlı bir yıla girmek üzeresiniz! Size verilen işlerde ve görevlerde elde ettiğiniz başarı dillere destan olacak. Aile hayatınızda birkaç sorunla karışılabilirsiniz ama siz nu sorunları taktiklerinizle çözersiniz. Çevrenizdeki yaşlı insanlar tarafından çokça takdir gördüğünüz bir yıl olacak 2020. Yoğun programınızda yorgun düşüp sağlık sorunları yaşayabilirsiniz, dikkatli olmakta fayda var.

Kariyer anlamında oldukça başarılı bir yıl olan 2020’de maddi kazançlarınız da oldukça tatmin edici olacak.

İlgili Makaleler