Saçlarınızı Yazın Zararlı Etkilerinden Koruyun

Güneşe, Tuza ve Klora Karşı Koruyucu Saç Spreyi
40 yılı aşkın bir süredir güneş uzmanı Lancaster, UV ışınları ötesinde infrared (kızılötesi) ışınların da ışığın sebep olduğu kuruluk, renk bozulması ve derin hasarlara sebep olarak saçınıza zarar verdiğini kanıtladı. 
Şimdi, saçınızın güneşte bile güzel kalmasını sağlamak için, Lancaster güneşe (UVA + UVB + Infrared), tuza ve klora karşı tam korumayı sunuyor. En etkin yöntemlerle korunan, derinlemesine beslenen saçınız yaz boyunca güzel bir görünüm için daha yumuşak, parlak ve ışıltılı. Bu hafif, çift bazlı spreyli koruma, saçınızı yağlandırmadan ipeksi bir görünüm verir.
 

Güneş koruyucu saç yağı içeriğindeki zeytin balmumu ile tuz, güneş ve klar nedeniyle zarar gören saçları korumaya yardımcı olur. UV filtresi ile saçın parlaklığını korumaya destek olur. Tüm saç tipleri için uygundur.

Oldukça hassas saçların güneşten zarar görmemesi için saç tellerinin her birini ayrı ayrı koruma altına alır. Suya dayanıklı formüle sahip olması ile saç yüzeyinde uzun süre kalıcıdır. Saça tutunarak bütün gün havuzun klorundan, deniz suyunun tuzundan ve güneşten korur. Saça gün boyu nem sağlayarak, dengeyi korur.  
 

Geniş spektruma sahip uva ve uvb filtreleri sayesinde ideal koruma sağlar. Besleyici özelliklere sahip macadamia, shea ve ayçiçek yağları içerir. Saçlarınızı nemlendirir ve besler.

İlgili Makaleler