Meghan Markle’ın Hatırlanmaya Değer 10 Saç Stili

.

Meghan Markle, cüretkar tarzı sayesinde adını “global stil ikonu” sıfatıyla moda sektörüne tanıttı. Sussex Düşesi’nin saçları, imrendiren; aynı zamanda ilham veren bir doğallık ve şıklık kombinasyonu. İşte karşınızda Meghan Markle’ın en büyüleyici 10 saç stili

 

Meghan Markle, Kraliçe 2. Elizabeth’in 2022 yılı “Platinum Jubilee” kutlamaları sırasında şık ve düşük bir topuzla İngiltere’ye döndü. Alın kenarlarından dökülen telleriyle, saç stili adeta el değmemiş bir kusursuzluk örneğiydi.

2016 AOL Studios gezisinde; Markle’ın düz, parlak saç telleri, yandan ayrık saç modelini vurgulamıştı; (Y kuşağı için önemli bir zafer) ve cüretkar kırmızı dudakları, stilini tamamlamıştı.

2018 yılında Chicester Üniversitesi’ne ziyareti sırasında Markle, imza saç modellerinden birini yapmıştı: Geriye tarandığı ve saç tellerinin yüzünü çevrelediği temiz bir topuz. Düşes’in bu saç stili, parlak cilt tonunu kuvvetlendirmişti.

Yine 2018 yılında Londra’da, Nelson Mandela’nın 100.yıl Sergisi’nde, başka bir imza saç stilini, kolayca taklit edilebilen, ortadan ayrılmış, sofistike bir topuz, yapmıştı.

Markle, herkesçe tanınan bir isim haline gelmeden önce, 2013 yılında Los Angeles Marmont Şatosu’nda gerçekleşen Ekran Oyuncuları Derneği’nin partisinde, fönlenmiş ve katlı saç modeliyle görüntülenmişti.

2018 yılında gerçekleşen bir kraliyet etkinliğinde at arabasında görüntülenen Meghan, adeta peri masalından çıkmış gibi gözüküyordu. Organizasyon sebebiyle, göze fazla çarpmayan ama büyüleyici dalgalarını şapkayla kombinlemişti.

Markle, 2019 yılında Londra’da katıldığı bir etkinlikte, artık imzası haline gelen düşük topuzunu sıkı toplanmış bir balerin topuzuyla değiştirmişti.

Yaz görünümünüz için Düşes’in 2019 yılındaki Güney Afrika gezisinde taktığı saç aksesuarından ilham alabilirsiniz: Sadece ve sadece çiçek kullanın, (belki seçtiğiniz bir tel tokayla birlikte) günlük saç stilinize yeni bir boyut kazandırın!

Prens Harry ile beraber çıktığı 2019 Güney Afrika turu’nda kullandığı ortadan toplanmış at kuyruğu, Markle’ın saç repertuarındaki en nadir modellerden sayılabilir.

Markle 2013 yılında New York’ta bir akşam yemeğinde eski Hollywood cazibesini; tek tarafa taranmış, göz alıcı, dalgalı perçemleriyle yeniden canlandırmıştı.

Yazan: Elif Yasa

İlgili Makaleler