OMEGA ile Sevgililer Günü

Sevginin gerçek anlamı nedir? Sevgi, zaman içinde farklı kişiler için farklı anlamlara gelebilir. Tutkuyla ifade edilebilir veya birlik hissiyle sevgi bağları kurulabilir. Benlikler birbirini kapsayabilir veya özsaygı ile sımsıkı sarmalanabilir. Esasında, sevgi hiçbir sınır tanımaz.

 

OMEGA bu yıl Sevgililer Günü’nde, duyguların en derini olan sevginin benzersiz boyutlarında keşfe çıkıyor. Tıpkı sevginin kendisi gibi, saatlerimiz de çok yönlü. Klasik güzelliğe sahip modellerden modern tasarımlara kadar, hayran kalınacak birçok özelliği ve farklı materyalleri bünyesinde barındırıyor.

Saat üreticiliğine duyduğumuz sevgiyi, kendimize özgü bir şekilde ifade ettik. Şimdi de sıra sizde. Sevginin birçok farklı yorumunu kucaklama fırsatı sunan bu günü değerlendirelim. Sevgi herkesin yüzüne farklı bir şekilde yansır. Bizde ise birleşen ellerde hayat buluyor.

Constellation 41 mm

Sevgi nedir? 18 ayar SednaTM altın paslanmaz çelik kullanılan ikonik bir kasa tasarımıdır. Siyah seramik bezele tutunan cilalı pençeler ve rodyum grisi kabartmalı kadranda hemen tarih penceresinin üzerinde duran tek Constellation yıldızı gibi ünlü Constellation özellikleri, daha büyük boyutlu bu modelde hiç olmadığı kadar belirgin. OMEGA, bu büyüleyici saati gri deri kayış ve hassasiyet tutkumuzun nihai örneği olan Co-Axial Master Chronometer Calibre 8900 mekanizma ile sunuyor.

 

Constellation Aventurine

Sevgi nedir? Parlak kırmızı bir kadrana dağılmış yıldızların oluşturduğu evrendir. Natürel aventurin taşının kullanıldığı benzersiz işçilik, bu Constellation koleksiyonundaki hiçbir saatin bir diğerine benzememesini sağlıyor. 29 mm’lik her bir saat, pırlantalı saat indeksleri ve fasetli ibreler ile birlikte benzersiz bir kadran sunuyor. 18 ayar SednaTM altın ve paslanmaz çelik kasa üzerine yerleştirilen bezel de pırlantalarla çevrelenirken kırmızı deri kayış ise kadran rengiyle mükemmel bir uyum yakalıyor. Co-Axial Master Chronometer Calibre 8700 mekanizma ise saatin içinde emin bir şekilde atan kalp oluyor.

İlgili Makaleler