Paris Moda Haftası’nda Öne Çıkan Sokak Görünümleri

Lüks markaların 2022 İlkbahar-Yaz koleksiyonları geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası’nda tanıtıldı. Paris Moda Haftası bittiğinde akıllarda sadece Eyfel kulesinin göz alıcı güzelliği veya Louvre Müzesi’nin ihtişamlı eserleri değil; modaevlerinin inanılmaz podyum görünümleri ve defilelere katılan ünlülerin giydikleri de akıllarımızda yer edindi. Loewe, Balenciaga ve Saint Laurent gibi markaların olağanüstü podyum şovlarının yanı sıra, en az defileler kadar dikkat çeken şarkıcılar, modeller ve oyuncular için okumaya devam edin! 

Yıldız şarkıcı Chloe Bailey, Louis Vuitton imzası taşıyan mavi mini elbisesi ve platform sandaletleriyle her zamankinden daha da şık görünüyordu.
 

Müzik dünyasında adından sıkça söz ettiren Cardi B, Mugler’in 1995 Sonbahar Couture koleksiyonundan kırmızı payetli straplez elbisesiyle akıllarda yer edinecek bir görünüm elde etmeyi başardı!

Heykelsi güzelliğe hazır olun! Tercihini Cardi B gibi Mugler’den yana kullanan Irina Shayk, 1997 İlkbahar Haute Couture koleksiyonundan kelebeği andıran elbisesiyle; heykelsi bir güzellik yakalayan isimler arasına girdi.

BLACKPINK üyesi Rosé, Saint Laurent imzalı transparan mini elbiseyi; parlak diz boyu çizmeler ve kalın altın zincirli gerdanlık ile tamamlayarak hayranlarını heyecanlandıran bir görünüm elde etti.

Podyumlarda yaptığı yürüyüşlerin yanı sıra güzelliğiyle de dilimizden düşüremediğimiz Anok Yai, Roberto Cavalli imzalı siyah ve turuncu baskılı mini elbisesiyle Paris Moda Haftası’nda dikkat çeken isimler arasında olmayı başardı.

Richard Quinn imzalı yeşil tulumuyla kamera karşısına geçen Cardi B, l’arc de triomphe’yi arkasına alarak verdiği poz ile Paris Moda Haftası’na yakışır bir fotoğraf paylaştı! 

İlgili Makaleler