Saat: Zarif ve Şık!

Dünyadaki saat trendlerini yakından takip eden ve tasarımlarıyla her çağa uyum sağlayan Momentus, kendini gençleştiren koleksiyonu Classy Collection ile yalın bir şıklık sunuyor.
Her zevke ve her bütçeye uygun alternatifli saat modelleriyle, 25 senedir saat sektöründe adından söz ettiren Momentus, 2019 yazında renkli, spor ve bir o kadar da zarif tasarımları olan Classy Collection ile göz dolduracağa benziyor.
Momentus’un özgün çizgilerinin, ustalıkla, en yüksek teknolojiye sahip tesislerde, kaliteli el işçiliği ile tasarıma yansıtıldığı Classy Collection, yalın saat tasarımının da öncüsü.

25 yıldır başarılı çizgisini koruyan ünlü saat markası Momentus, klasik ve spor şıklığını bir arada yaşamak isteyenler için; en iddialı saat koleksiyonu TimeMaster Collection’ı hazırladı.
Tüm enerjisini saat tasarımı ve üretimi için kullanarak her tarza, her bütçeye ve her ana uyum sağlayan Momentus’un, yüksek teknolojili tesislerde, kaliteli el işçiliği ile ürettiği TimeMaster Collection’ı, kendine has tarzını yansıtıyor.
Klasik ve spor tarzı bir araya getirerek çarpıcı bir şıklık sunan TimeMaster Collection, safir ve mineral camdan, seramik ve çelik kordona, hareketli kadran tasarımlardan güçlü kasa şekillerine kadar birçok tarzı beraberinde barındırıyor.
Sporda, alışverişte, yemekte ve davetlerde mükemmel anlarınızın tamamlayıcısı olan TimeMaster Collection, geniş renk skalası ile de her kıyafete kolayca kombinlenebiliyor.

İlgili Makaleler