Seks yapmadan önce dikkat etmeniz gerekenler

Belki yakın zamanda yeni bir partner edindiniz ve mükemmel seks yapmanın yollarını düşünüyorsunuzdur. Belki de uzun süreli bir ilişkiniz var ve cinsel yaşamınızı hareketlendirmek için yeni yöntemler arıyorsunuzdur. Her iki durumda da, cinse ilişkiye girmeden önce yapılması gereken birkaç adım var.

Seks yapmadan önce partnerinizle aranızdaki tansiyonu yükseltmeyi deneyin. Bir birinizi öpücüklerinizle ve övgülerinizle heyecanlandırmaya çalışın.

Partnerinizi şaşırtın. Bazı erkekler prezervatifleri kullanmamak için çeşitli bahaneler üretebiliyorlar. Ama unutmayın ki güvenli seks her açıdan en önemli detaylardan biri. Bu nedenle partnerinizi şaşırtın ve prezervatifleri hazır bulundurun. Hem bu sayede sizin de hazırlıklı olduğunuzu görebilirler; zamandan da kazanmış olursunuz.

Ufak dokunuşlar her iki tarafında etkilenmesine ve daha istekli olmasına yardımcı olur. Partnerinize masaj yapmayı deneyin. Bu masajlar sırasında aromalı yağları kullanabilirsiniz.

Seks yapacağınız ortamı güzelleştirmeniz ruh halinizi düzenleyebilir. Bu nedenle ışıkları azaltın, mumları yakın ve arkada en sevdiğiniz müzikleri döndürün.

En önemli detaylardan biri de bu: Kadınların vücutlarının cinsel ilişkiye hazır olabilmesi için 20 dakikaya ihtiyaçları vardır. Ön sevişmeyi uzun tutmak, her iki taraf için de keyifli bir seks deneyimi sağlar.

İlgili Makaleler