Sonbaharın Favorisi 4 Trend Parça

Özellikle mevsim geçişlerinde giyecek kıyafet bulamadığımız doğru. Suni deriden örgü kazaklara kadar, sizi etkileyecek sonbahar trendleri için okumaya devam edin!

Suni Deri Ceketler
Vintage görünümlü suni deri ceketler bu sene gardırobunuzun yıldızı olabilir. İster diz üstü isterseniz de diz altında olsun, tercih edeceğiniz suni deri ceketler oldukça cool! Size bir sır verelim, baggy jean’ler ile suni deri ceketler çok iyi anlaşıyor!

Görsel: @pernilleteisbaek

Kahverengi Görünümler
Sonbaharın yaprak simgesi olan kahverengiler bu yıl tırnak sanatından çizmelere kadar hayatımızın her alanına giriyor. Nötr renk olarak karşımıza çıkan kahverengiler ile tek renk kombinler yapabilir veya beyaz t-shirt ile monokrom görümünüze hava katabilirsiniz.

Görsel: @chrisellelim

Eyvah, Etrafımız Örüldü!
Annelerimizin bin bir emekle ördüğü örgü kazaklar bu sezon moda sahnesine keskin geri dönüş yapıyor. Örgü kazaklarınızın atlına tercih edeceğiniz pantolonlar veya etekler bu yıl sizi uzun süre zirvede tutacak, bizden söylemesi!

Görsel: @karlieklos

Pelüş Sevdası
Uyurken sarıldığınız pelüş ayınızla vedalaşmak size de zor gelmeye başladıysa, ceketlerinizdeki pelüş detaylarla günü kurtarmaya hazırlanın!

Görsel: @alexcoll

İlgili Makaleler