Eskimeyen Saç Trendi: Bob Kesim

Küt saç modellerinden farklı olarak, arkalardan bombeli ve kısa, önlere doğru ise simetrik bir şekilde uzayan bu model; 1909’da Polonyalı kuaför Antoine de Paris tarafından Fransa’da yaratıldığından bu yana moda dünyasında iddiasını koruyor. Hayal gücünüze bağlı olarak farklı şekilde yorumlayacağınız bu modeli bakın hangi ünlüler tercih ediyor?

Model ve iş kadını kimlikleriyle tanıdığımız Emily Ratajkowski, 73. Tony Awards’ta karşımıza bombshell bob saçlarıyla çıkmıştı. Yıldız, omuz hizasındaki canlı bob kesimi saçlarıyla  60’lı yılların şıklığını yansıtıyor.

Uzun bob saçlarını geçtiğimiz Haziran ayında Instagram’da paylaşan Reese Witherspoon’un bu fresh görünümü saç stilisti Lona Vigi’nin imzasını taşıyor.

January Jones da bob kesim saçlarıyla havalı görünüyor. Jones’s saç stilisti Bridget Brager, bob kesimin her saç ve yüz tipine uygun olduğunu söylüyor.

Kaia Gerber, drama kesim olarak adlandırdığı bob kesim saçlarıyla yazın ruhunu yansıtıyor.

Emma Roberts, çikolata kahvesi saçlarıyla Oscar Ödüleri’nden sonraki partide bir hayli iddialı görünüyor. 

91. Oscar Ödül Töreni’ne katılan Irina Shayk, ‘Glass hair’ imajıyla büyüledi.

Dua Lipa, 90’lara selam gönderen bu kısacık saçlarıyla çok havalı görünüyor.

Hep çikolata kahvesi saçlarıyla bildiğimiz Camila Cobello, radikal bir değişiklik yaparak saçlarını platin sarısına boyattı.

Selena Gomez, kısa bob kesiminin en çok yakıştığı ünlülerden.

Cate Blanchett, bir süre uzun dalgalı bob kesim saçlarını denedikten sonra; Louis Vuitton ve Jeff Koons’un işbirliğinin Paris’teki etkinliğine daha kısa saçlarıyla görülmüştü.

Şimdilerde uzun saçlarıyla gördüğümüz Vanessa Hudgens’ın geçtiğimiz yıl saç stilisti Chad Wood ile yepyeni bir tarz denediğini biliyor muydunuz?  Yıldız, kaküllü kısacık saçlarıyla hayranlarını şaşırtmıştı.

Hazırlayan: Yasin Buğra LEVENT

İlgili Makaleler