Zoë Kravitz x YSL Beauty’den Altı Yeni Ruj

Rujların renkleri ve yapıları kadar paketlemesi de yoğun ilgiyle karşılaştı. Yıldızın 2007 yılında yüzü olduğu parfüm Black Opium’ın ambalajına benzeyen rujun dış tasarımı siyah ve parlak.

Kişisel tercihini mat rujlardan yana yaptığını belirten Zoë Kravitz, tebeşir dokusundan ziyade yumuşak ve hafif nemli mat rujları seviyor. Bu yüzden tasarladığı rujların yapısına da büyük önem verdiğini söyleyen yıldız, rujların ne çok kuru ne de çok parlak; mükemmel bir formüle sahip olduğunu belirtiyor. Kremsi ve yoğun pigmentli yapıları sayesinde, kuruma, parçalanma ve çizgilere dolma gibi sorunlar yaşamayacağınızı garanti ediyor. 

Zoë Kravitz, YSL Beauty ile hazırladığı altı adet yepyeni ruju piyasaya sürmeye hazır. Yıldız geçtiğimiz ay başında kişisel Instagram hesabından duyurduğu iş birliğiyle herkesi heyecanlandırmıştı. 

@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION ME + YSL BEAUTÉ! STAY TUNED FOR MORE, SEPTEMBER 1ST” 💋

46.3k Likes, 257 Comments – Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on Instagram: “@YSLBEAUTY #YSLBEAUTYXZOECOLLECTION ME + YSL BEAUTÉ! STAY TUNED FOR MORE, SEPTEMBER 1ST” 💋”

Markanın 2007 yılında çıkardığı Black Opium adlı parfümün yüzü olan yıldız, şimdi de üçü nude, üçü kırmızı olmak üzere altı adet ruj tasarladı. Rouge Pur Couture formülündeki rujlar mat, satin ve parlak bitişe sahip. 

Altı adet rujun her birine sevdiklerinin isimlerini veren yıldızın iki favorisi var: Lale’s Red ve Scout’s Red. 
Lale’s Red, yıldızın annesinin ismini taşıyor, Scout ise Zoë Kravitz’in köpeğinin ismi. 
Rujlar 25 Ağustos’ta Arlene’s Nude başta olmak üzere birer birer piyasaya sürülecek. 4 Eylül’de ise mağazalarda satışa çıkacak. 

 

İlgili Makaleler