GAP’ten Çocukların Enerjisini Yansıtan Koleksiyon

İkonik giyim markası Gap’in stil sahibi çocuklara özel hazırladığı 2021 İlkbahar Koleksiyonu, birbirinden renkli, cool ve özel ürünleri ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan Disney, Star Wars ve Marvel gibi lisanslı ürünlere ek olarak, “Gap Teen”, “National Geographic” Kapsül Koleksiyonları ve sürdürülebilir içerikli ürünler ön planda yer alıyor. Gap, geri dönüştürülebilir materyallerle desteklenen, doğal kaynakların bilinçli tüketilmesine destek veren özel koleksiyonlarının çok sesliliğini marka dostları ile buluşturuyor. 

Gap Çocuk&Bebek Koleksiyonları, hareket özgürlüğü ve rahatlık ile birlikte çocukların enerjik dünyasını yansıtan bir görünüm sunuyor. Gap’in ikonikleşmiş logolu rengarenk kapüşonlu sweatshirt’leri ise, çocukların açık havada özgürce oynamalarını sağlıyor.


Gap Çocukları, bu sezon Mickey & Minnie Mouse, Marvel ve Star Wars gibi pek çok unutulmaz karakter eşliğinde cool bir görünüm yansıtıyor. Renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda rahat kesimli, dinamik detaylarıyla denim parçalar, rengarenk elbiseler ve pantolonlar yer alıyor. Alt-üst giyim gruplarının yanı sıra çoraplar ve pijamalar bu eğlenceli görünümü tamamlıyor.


Genç kuşakların çevremizi ve gezegenimizi koruma bilincinden ilham alan Gap Teen İlkbahar Koleksiyonu, sürdürülebilir ürün teknolojileri ile destekleniyor. Koleksiyondaki ürünler; su tasarrufu sağlayan sürdürülebilir ürün teknolojilerinin yanı sıra %100 organik pamuk ve odun hamuru lifi içeren kumaş teknolojileriyle dikkat çekiyor.
 

Her yaştan çocuğa rengarenk ve cool görünmenin anahtarını sunan ve doğa dostu detaylarıyla gezegenimizi düşünen Gap Çocuk ve Bebek Koleksiyonlarını keşfetmek için Mağazalarımıza ve Online Mağazamız gap.com.tr’ye davetlisin! Gelin, Gap’te buluşalım!

İlgili Makaleler