Geleneksel Anadolu Mutfağı Evinize Geliyor

Biz Eskişehir’de doğan, büyüyen geleneksel Anadolu mutfağını misafirlerimize sunmayı hedefleyen bir aile işletmesiyiz. Anadolu’dan topladığımız lezzetlere emeğimizi ve heyecanımızı katarak tekrar Anadolu’nun dört bir köşesine ulaştırmak için bizler bir yola çıktık. Mevsiminde topladığımız taze meyvelerden yaptığımız reçelleri, kadın eli değmiş ev yapımı tarhana ve erişteleri, en iyi yerel üreticilerle çalıştığımız doğal ürünleri sizlere özenle ulaştırmak gayesindeyiz.
 
Sofralarınızda neşeli ve sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle, Sevgilerimizle!
Ayten Usta Ailesi
 
 
Ürünlerimizdeki Logolar ne anlama geliyor?
 
KADIN ELİ ETİKETİ : Bu ürünün üretiminde, paketlemesinde ve satışında tamamen kadın eli ve emeği vardır. Kadının üretmesinin sürdürülebilir kalkınma için olmazsa olmaz olduğuna inanıyoruz.
 
ÇİFTÇİ&ÜRETİCİ EMEĞİ : Çiftçi&Üretici emeği etiketi ne anlama geliyor? Bu ürünün tüketiciyle kavuşmadan önce geçirdiği tüm serüven izlenmiştir. Üretiminde küçük ölçekli çiftçiler ve yerel üreticiler ile doğrudan çalışılmıştır. Sürdürülebilir kalkınma için yerel üreticinin desteklenmesi ve etik ticaretin yaygınlaşması gerektiğine inanıyoruz.
 

  1. İYİ MALZEME  – Lezzetini doğasından ve tazeliğinden alan malzemeler –

 
Yerel, Doğal, Taze, Yüksek Kalite
 

  1. İYİ ÜRÜN  –  Sağlıklı ve yüksek kaliteli geleneksel tatlar – 

 
Katkısız, Lezzetli, Yöresel, Kadın Eli
 

  1. İYİ HİZMET  – Her pakette aynı özen ve titizlik –

 
Özenli Paketleme, Güvenli Alışveriş, Hızlı Kargo
 
Ürün Kategorileri
 
Kahvaltılık Ürünler
 
Atıştırmalık Ürünler
 
Yemeklik Ürünler
 
Gurme Hediye Paketleri
 
Doğal Sirkeler: Mevsiminde toplanmış meyvelerin özüyle, doğal yöntemlerle fermente ediyoruz. Hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmıyoruz. Filtre edilmeden özenle şişelenir. Farklı ve eşsiz tatlardaki sirkelerimiz tariflerinizde sürpriz bir lezzet sırrı olacak!
 
Artizan Çikolata: Özel Belçikalı Calle Baut hammaddesi ile Ayten Usta’nın özel tarifleri olan kırma çikolatalar. Kırıp kırıp doyasıya yiyebileceğiniz, nar çiçekli ruby çikolatasından, acı biberli bitterine, tuzlu karamellisine kadar çeşit çeşit lezzet.
 
 
Ev Yapımı Reçeller: Taze meyvelerden yaptığımız reçellerimiz kahvaltılarınızın favorisi olacak! Reçellerimizi geleneksel yöntemlerle, hiçbir katkı ve koruyucu madde kullanmadan kadın eli ve emeği ile üretiyoruz. Tane tane reçellerimiz tıpkı annenizin tarifleri gibi!
 
Katkısız Ezmeler: Şekersiz, katkısız, koruyucusuz! %75 Fındık ya da yer fıstığı içeriği ile kahvaltılara ve tariflere lezzetli mi lezzetli bir eşlikçi!
 

İlgili Makaleler