Gerçekten İşe Yarıyor Mu? Bronzluk Koruyucu Ürünler

AFTER SUN REPAIR TAN MAXIMIZER
Tüm cilt tipleri için uygun Güneş sonrası uygulanan olan ürün, cildi yatıştırıyor bu krem, cildin doğal ve onarıyor. Cildin nem dengesini koruyor. Yaşlanma karşıtı bakım sunarken bronzluğun kalıcılığını uzatıyor. Böylece cildin genç dokularını da koruma altına alıyor. Yüz, boyun ve dekolte bölgesi kullanımına uygun.
Esthederm After Sun Repair kalıcı bronzluk ve yaşlanma karşıtı bakım, yetkili eczanelerde.

AFTER SUN ENHANCER
Bronzluğun uzamasına yardımcı olan after sun teknolojisi, güneşlenme sonrası cildi yatıştırıyor. Miracle Broth ve altın yosun fermenti ile hazırlanan bu losyon formundaki bakım kremi, cildi yeniliyor ve onarıyor. Vücuda dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulandığında cildin nem seviyesi artıyor böylece bronzluk daha uzun bir süre korunuyor.
La Mer Soleil De La Mer The After Sun Enhancer güneş sonrası losyon,; beymen.com.

REFRESHING LOTION
Doğal içerikleriyle cildi besleyerek cildin kazandığı bronzluğu korumayı hedefliyor. Cildi nemlendirmek için formülündeki keçiboynuzu pudrasından yararlanıyor. Güneşin zararlı etkilerine karşı cilt bariyerini güçlendiriyor, ipeksi ve canlı bir ışıltı sunuyor. Paraben içermiyor ve komedojenik değil yani gözenekleri tıkamıyor.
NUXE Refreshing After Sun losyon, yetkili eczanelerde.

TAN MAXIMIZER
Güneş sonrası uygulanan bu krem cildin doğal iyileşme sürecine destek oluyor ve soyulma riskini azaltıyor. Susuz kalan cildi yeniden nemlendirerek cildi rahatlatıyor ve bronzluğun yüzde 50 ile 80 oranında artmasına yardımcı oluyor. Patentli Heliosome Kompleksi ile melanin üretimini artırarak bronz ten rengini tatil sonrasında da korumayı sağlıyor. Yüze ve vücuda uygulanabiliyor.
Lancaster Tan Maximizer nemlendirici krem, sephora.com.tr.

REHYDRATING
İçeriğinde bulunan güvercin ağacı ekstresi sayesinde ciltte oluşan güneş kaynaklı esneklik kaybının önüne geçerken avokadodan elde edilen Omega 3 ve 9, hyalüronik asit ve bronzluk aktifleştiren pepditler sayesinde cildi yoğun şekilde nemlendiriyor ve cildi daha bronz bir görünüme kavuşturuyor. Her güneşlenmenin ardından düzenli bir şekilde uygulamak gerekiyor.
Lierac Sunissime Rehydrating Repair bakım sütü,; dermokozmetik.com.

TAN PROLONGING
Besleyici Hindistan cevizi yağı, yatıştırıcı üzüm suyu ve nemlendirici aloe vera içeriğiyle bronz görünümün süresini artıran bakım sütü, güneşe maruz kalan cildi koruyor ve yeniliyor. Cilt tarafından kolayca emiliyor ve böylece ışıltı ve kalıcı bir bronzluk sağlıyor.
Caudalie Tan Prolonging After Sun losyon, tr.caudalie.com.

 

YAZI SELİN ÇATAY

İlgili Makaleler