Gerçekten İşe Yarıyor Mu? Güneşin Zararlı Etkisini Azaltan Ürünler

AFTER SUN RESCUE BALM WITH ALOE
Güneşlenme sırasında ciltte oluşan gerginliklerin tedavisi için aloe vera en etkili içeriklerden. Cildi yatıştırmak için formülüze edilen bu güneş sonrası bakım kremi sayesinde cilt kaybettiği nemi geri kazanıyor. Yağsız yapısıyla hem yüz, hem vücut kullanımına uygun.

SUN BEAUTY SATIN SHEEN OIL FAST TAN OPTIMIZER SPF 30
Lancaster’ın geliştirdiği Infrared teknolojisi, elastikiyet kaybına sebep olan ışınlarından cildi koruyor. Ürün bronzluğu aktive eden kompleks TAC’ı içeriyor. Tüm cilt tiplerine uygun bu yağ, bütün vücuda uygulanabiliyor. Korumayı devam ettirmek için yüzdükten sonra veya uzun süreli güneş etkisine maruz kaldıkça ürünü yenilemek gerekiyor.

ULTRA CREAM SPF 50+
Göz çevresi kullanıma da uygun olan krem suya dayanıklı formülüyle, geniş spektrumlu güneş koruması sağlayarak UVA, UVB ve Infrared A ışınları ile hava kirliliğinin sebep olduğu hasarlara karşı cildi koruyor. Güneş alerjisine eğilimli ciltlerin yanı sıra kuru ciltler için de uygun olan ürün, beyaz iz bırakmıyor. Terlemeye karşı da dayanıklı.

SUNCARE SPORTS BB SPF 50+ COMPACT
Shiseido’nun kompakt haldeki BB Dudak, çene, burun, göz çevresi ve kusurlarının kapatılmasını da sağlıyor. Spor koruma sağlayan stick formundaki güneş esnasında da kullanıma yönelik geliştirilen Wet force teknolojisi sayesinde güneş koruyucu özelliği terle ve suyla temas edince artıyor, Quick dry formülüyle de ürün teri emiyor. Özellikle açık hava aktiviteleri sırasında kullanıma uygun.

AFTER SUN ENCHANCER
Bronzluğun uzamasına yardımcı olan after sun teknolojisi, güneşlenme sonrası cildi yatıştırıyor. Miracle Broth ve altın yosun fermenti ile hazırlanan bu losyon, cildi yeniliyor ve onarıyor. Serinletici jel formülü vücuda dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulamak gerekiyor.

SUNCARE SPORTS BB SPF SUN CONTROL STICK FOR SUN-SENSITIVE AREAS
Dudak, çene, burun, göz çevresi ve kulak gibi hassas bölgelere özel bir koruma sağlayan stick formundaki güneş koruyucu cildi nemlendirirken yüksek faktörüyle yüzün tepe noktalarına direkt olarak gelen ışınları kırıyor. İçeriğindeki shea yağından dolayı yumuşak yapısıyla kolayca sürülüyor Stick şeklinde olduğu için taşıması da kolay.
 

İlgili Makaleler