Gerçekten İşe Yarıyor mu? Skualen İçeren Ürünler

1. Vücut Kremi

Yazın ipeksi bir cilde sahip olmak için kış mevsiminde de vücudumuza yatırım yapmalıyız. Cilt dokusunun kuruyarak pul pul görünmesine engel olmak için her banyo sonrası içeriğinde zeytinden elde edilen skualen bulunan Kiehl’s Creme de Corps ile cildinize masaj yaparak nem depolayabilirsiniz.

Creme de Corps - Vücut Nemlendiricisi | Kiehl's

 

Kiehl’s Creme de Corps vücut nemlendiricisi 
 


2. Besleyici Saç Serumu 

Kıvırcık saçların  elektriklenmesini önlemeye yardımcı Kérastase Oleo-Relax  Anti Frizz, saçları boydan uca nemlendirerek tel tel ayrılmaların ve kopmaların önüne geçiyor. Serum, kuru veya ıslak saça günde iki defa uygulanabiliyor.


 

Kérastase Oleo-Relax Anti Frizz saç serumu


3. Vitamin Desteği 

Eğer cildimizi içerden de beslemezsek sürdüğümüz ürünlerin etkisi azalabiliyor. Voonka Squalene, bir kapsülde barındırdığı 900 mg skualen ile gün boyu ihtiyacınız olan nemi size geri kazandırıyor. Bu tarz takviye gıdaları doktorunuza danışarak kür şeklinde uygulamanız öneriliyor.


 

Voonka Squalene takviye gıda
 


4. Işıltılı Peeling

Haftada bir ya da iki kere düzenli olarak yapılan peeling cildin ışıltılı görünümünü korumak için gerekli bir uygulama. Polente Squalene Glow Peeling, ölü hücreleri arındırırken cildi besleyerek kurumasını engelliyor.

Polente Squalene Glow peeling


5. Çok Fonksiyonlu Yağ

Hepimiz dönem dönem kilo alıp veriyoruz. Bu değişimin sonucundaysa ciltte çatlaklar meydana gelebiliyor. Çatlak oluşumunu engellemek için cildi güçlendirmek ve nem depolamasına yardımcı olmak gerekiyor. Rovectin Barrier Repair Multi Oil, içeriğinde bulunan skualen, kamelya ve makademya yağı ile cildin nemini artırıyor.

 

Rovectin Barrier Repair Multi Oil onarıcı yağ
 


6. Onarıcı Yağ Krem

Onarıcı etkisiyle radarımıza giren Chanel Le Lift Creme-Huile Réparatrice, cildin zamana karşı verdiği mücadeleye destek oluyor. Uçucu yağların yenileyici özelliklerinden faydalanan ürün, içeriğindeki skualen sayesinde cilt bariyerini güçlendirerek yaşlanma belirtilerinin oluşmasını engelliyor 

LE LIFT CRÈME-HUILE RÉPARATRICE FERMETÉ - ANTI-RIDES - Soin | CHANEL

 

Chanel Le Lift Creme-Huile Réparatrice yağ bazlı nemlendirici

Hazırlayan: Selin Çatay Erkmen

İlgili Makaleler