Gigi Hadid Kendi Giyim Markasını Çıkarıyor

SKIMS markasının sahibi Kim Kardashian’dan güzellik markası rhode’un kurucusu Hailey Bieber’a uzanan sonsuz bir kendi markasını yaratan ünlüler listesi oluşturmak mümkün. Bu listeye girmeye hazırlanan Gigi Hadid de kendi moda markası üzerinde çalıştığı duyurdu!

Özgeçmişine moda tasarımcılığını da eklemeye hazırlanan model, Instagram üzerinde paylaştığı post ile GUEST IN RESIDENCE adlı yeni markasının kısa bir ön haberini yaptı. “Been working on something… With love, @guestinresidence” (“Bir şey üzerinde çalışıyorum… Sevgilerle, @guestinresidence”) notunu ekleyerek kumaş ve kazak fotoğrafları ile birkaç perde arkası görseli paylaştı Hadid.

Henüz bu giyim markası hakkında fazla bir bilgiye sahip değiliz ancak Hadid’in Instagram paylaşımına bakarak koleksiyonun ağırlıklı olarak triko parçalardan oluşacağını tahmin ediyoruz. Gigi’nin en yakınları da desteklerini bu postun yorumlarında gösterdi. Hailey Bieber, “So excited about this” (“Bunun için çok heyecanlıyım”) notunu düşerken kız kardeşi Bella Hadid ise “What we’ve all been waiting for” (“Hepimizin beklediği şey”) yazdı.

Haber, Hadid’in Frankies Bikinis markasından Francesca Aiello ile gerçekleştirdiği hem yetişkinler hem de çocuklar için plaj ve ev giyimi ürünlerinden oluşan iş birliğinden hemen sonra geldi.

GUEST IN RESIDENCE markasının piyasaya çıkış süreci hakkındaki tüm yeni gelişmeler için takipte kalın!

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler