Göz Kamaştırıcı Renkler!

DYSON, SAÇ BAKIM TEKNOLOJİLERİNİN RENK PALETİNİ VINCA MAVİSİ VE ROSÉ İLE GENİŞLETİYOR. HAZIR HEDİYE SEZONU DA YAKLAŞIYORKEN SINIRLI SAYIDA ÜRETİLEN BU ÜRÜNLERİ SEVDİKLERİNİZE ARMAĞAN ETMEYİ DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ.


 

Dyson’ın işlevsel özellikleriyle fark yaratan saç bakım ürünleri, bu sene renk ve malzeme kullanımıyla da dikkat çekiyor. Ürünler sadece renkleriyle değil yeni dokularıyla da ön planda. Vinca mavisi ve rosé rengi, özenle uygulanan boya tekniğiyle ürünlerde porselen benzeri bir doku hissi oluşturuyor. İpeksi ve pürüzsüz yüzeyler verniksiz seramik sayesinde yaratılıyor. Uzay araştırmalarında geliştirilen bu seramik ayrıca havacılık ve tıp alanlarında da kullanılıyor.

Akıllı ısı kontrolü

Modern seramik olarak adlandırılan bu materyal; Dyson saç bakım teknolojilerinden Dyson SupersonicTM saç kurutma makinesi, Dyson AirwrapTM multi- styler ve Dyson CorraleTM saç düzleştiricide kullanılan akıllı ısı kontrolüne uyum gösteriyor. Isıya karşı dayanıklılığıyla öne çıkan modern seramik, şekillendirme esnasında aşırı ısıya maruz kalmayı önlüyor. Saniyede 100 defaya kadar sıcaklığı ölçen cam boncuk termistöre sahip makineler, şekillendirme süresince aşırı ısı hasarını sınırlamaya devam ediyor.

Hediye alternatifi

Dyson’ın Vinca mavisi ve rosé renklerindeki yeni özel serisi, Dyson tasarımı saklama kutusuyla birlikte geliyor.
Dikkat çekici yeni renkler ile sevdiklerinizin hayatını kolaylaştıracak ürünleri bir araya getiren marka; Dyson CorraleTM saç düzleştirici ile kablosuz ve pratik bir şekillendirme sunarken hacimli bukleler,
doğal dalgalar veya düz bir stil yaratan Dyson AirwrapTM multi- styler saç şekillendiricinin farklı başlık seçenekleri sayesinde kuaför eli değmiş gibi sonuçlar yaratma imkanı sunuyor. Son olarak markanın Dyson SupersonicTM
saç kurutma makinesi ise hızlı ve odaklanmış hava akımı ile saçın daha hızlı kurumasını sağlarken saçın doğal parlaklığını artırmaya destek veriyor. Size kalansa yeni renklere sahip bu makinelerden hedefinize uygun seçimler yaparak sevdiğinizi veya kendinizi şımartmak!

 

İlgili Makaleler