GUESS & Brandalised

Guess, 2022 Sonbahar-Kış sezonu için Banksy’nin grafitilerinden ilham alan yepyeni kapsül koleksiyonunu tanıtıyor. Banksy hayranlarına, grafiti desenli koleksiyonlar sunmayı hedefleyen grafiti lisansçısı Brandalised ortaklığıyla geliştirilen bu yeni kapsül koleksiyonu, eşsiz aksesuarların yanı sıra GUESS erkek, kadın ve çocuk koleksiyonlarına yönelik modern parçalara da ev sahipliği yapıyor.

 

Banksy’nin grafitilerindeki ikonik motiflerden ilham alan bu koleksiyon, erkekler için tişört, sweatshirt ve montlarda, kadınlar için ise zarif, kısa sweatshirtler ve bedene oturan tişörtlerde sanatçının grafitilerini GUESS stiliyle buluşturuyor. Çocuklara yönelik tişörtler ve sweatshirtler kapsül koleksiyonu tamamlarken, Banksy’nin grafitileriyle bir araya gelen ve sokak tarzına uygun renk tonlarıyla tamamlanmış suni kürk ceketler, paltolar ve yelekler de dikkatleri çekiyor. Özellikle de erkek çocuklara yönelik denizci montu olmak üzere koleksiyondaki parçaların mini çocuk versiyonlarının da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

.  

GUESS Kreatif Direktörü Paul Marciano: “Banksy’nin grafitileri, popüler kültürde büyük yankı uyandırıyor.” diyor ve ekliyor, “Brandalised ortaklığıyla geliştirdiğimiz bu yeni koleksiyon, moda dünyasına olan minnettarlığın bir göstergesi niteliğinde.”

 

Bu koleksiyondaki her bir parça, vintage boyalar, suni kürk ve GUESS logosu detaylarıyla stil kombinine kendi yorumlarını getiriyor.

 

İlgili Makaleler