GUESS Originals 2022 Yaz Koleksiyonunu Keşfedin

Los Angeles, Kaliforniya — GUESS Originals, temel kombinlerden oluşan GUESS Originals Kit Programına yenilerini ekleyerek yaz koleksiyonuyla geri dönüyor. Program, hem erkek hem kadın koleksiyonu için yüksek kalite kumaşlar ve zamanın ötesinde tasarımlar sunan temel parça ve renklerle her mevsim yenileniyor. Bölümün en çok ilgi gören denim tasarımlarının yer aldığı GUESS Originals kapsül gardırobu, 7 Temmuz 2022  tarihinden itibaren seçili GUESS perakende mağazalarında ve guessoriginals.com adresinde müşterilerle buluştu. 
 
GUESS  Originals Yaz koleksiyonu,  GUESS Originals vintage mirası olan klasik kolej tarzını baştan yaratmaya odaklanıyor. GUESS’in temel DNA’sından ilham alan koleksiyon, pop renklerin metraj baskılarla birlikte kullanılmasıyla 90’lardaki otantik  arşiv stillerini geri getiriyor. GUESS Originals Yaz koleksiyonu, GUESS mirasının dokunuş hissine sadık kalırken, markaya özgü yepyeni ve benzersiz bir hareket yaratıyor.

 

Erkek ve kadın stillerinde geniş bir yelpaze sunan koleksiyon çeşitli eskitme, renk  ve baskı seçenekleri sunuyor. Koleksiyonun öne çıkan parçaları arasında bir buz hokeyi temalı gömlek, bir fileli forma ve gündelik kolej bisiklet   yakalar var. Güney Kaliforniya’nın gündelik giyimine övgü niteliğindeki koleksiyonda renkli ve hafif parçalar bulunuyor.

 
 

GUESS Originals’ın ana ürünü olarak her zaman olduğu gibi Denim Carpenter koleksiyonun odak noktası.
Bu sezonda klasik stil, çeşitli eskitme ve baskılarla geri dönüyor. Erkek stilleri arasında havana kahverengisi dikişli hafif eskitilmiş parçaların yanı sıra rengine uygun dikişlere sahip beyaz ve siyah pantolonları görebilirsiniz. Ayrıca, biri günlük haki tonunda, diğeri de pileli tasarıma sahip hafif taşlanmış iki carpenter şort bulunuyor. Kadın koleksiyonunda ise biri yeşil ve biri haki olmak üzere rengine uygun
dikişli iki baskılı ve ekoseli carpenter müşterilere sunuluyor. Koleksiyonda aynı zamanda erkeklerin şort
stiline uygun, pileli kadın carpenter pantolon bulmak da mümkün.

İlgili Makaleler