Hailey Bieber: Elma Büyüklüğünde Bir Yumurtalık Kistim Var

Bu yılın başlarında geçici iskemik atak (veya TIA) adı verilen mini bir inme geçiren Hailey Bieber, geçtiğimiz günlerde bir başka sağlık sorununu daha açıkladı. Model ve Rhode cilt bakımı girişimcisi, 29 Kasım’da Instagram hikayesinde “elma büyüklüğünde” bir yumurtalık kisti hakkında paylaşımda bulundu.

Karnındaki büyük bir şişliği ortaya çıkarmak için kazağını yukarı çeken Bieber, daha önce yumurtalık kistleriyle uğraştığını açıkladı. “Bende endometriozis ya da PCOS (polikistik over sendromu) yok ama birkaç kez yumurtalık kistim oldu ve hiç eğlenceli değil” diye yazan Bieber, eşi Justin Bieber ile doğum gününü kutlamak için tatile gittiği Japonya’da çektiği fotoğrafta kistin çıkıntısının bebek olmadığını göstererek hamilelik söylentilerini ortadan kaldırmayı başardı.

Bieber, kistin “ağrılı ve acılı” olduğunu ve kendisini “mide bulandırıcı, şişkin, kramplı ve duygusal” hissettirdiğini söyledi, ancak teşhis veya ihtiyaç duyulan özel bakım hakkında başka herhangi bir ayrıntı vermedi. Yine de ileriye dönük yol konusunda iyimser görünüyordu. “Her neyse… Eminim birçoğunuz aşırı derecede ilişki kurabilir ve anlayabilirsiniz,” diyerek hikayeyi sonlandırdı. “Biz üstesinden geliriz.”

Bieber’lar sağlık açısından korkutucu bir yıl geçirdiler. Bieber yine bu yıl GİA’sının kalbindeki tespit edilmemiş bir delikten kaynaklandığını açıklamıştı. Mart ayında Instagram’da “Beynimde küçük bir oksijen eksikliğine neden olan çok küçük bir kan pıhtılaşması yaşadığımı tespit ettiler, ancak vücudum kendi kendine geçti ve birkaç saat içinde tamamen iyileştim” dedi. “Bu kesinlikle yaşadığım en korkutucu anlardan biri olmasına rağmen, şimdi evdeyim ve iyi durumdayım ve benimle ilgilenen tüm harika doktorlara ve hemşirelere çok minnettarım ve müteşekkirim! İyi dilekleri ve ilgileriyle bana ulaşan herkese, tüm destek ve sevgileri için teşekkür ederim.”

Geçtiğimiz yıl Justin’e ise yüzünün bir kısmının felç olmasına neden olan Ramsay Hunt sendromu teşhisi konmuştu. Hailey bu konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “İkimiz de kesinlikle daha eski hastalıklarla uğraşıyoruz” dedi.  “Dürüst olmak gerekirse, tüm bu durumun iyi tarafı – onun yaşadıkları, benim yaşadıklarım – sizi gerçekten birbirinize bağlıyor. Her zamankinden daha yakın olduğumuzu hissediyorum. Bu bizi gerçekten yakınlaştırıyor. Bu yüzden bundan bir şeyler çıkaracağım.”

Yazı: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler