Hailey Bieber Evliliğinin İlk Aylarında Hissettiği Suçluluk Duygusunu Anlattı

Hailey ve Justin Bieber geçen haftalarda Facebook üzerinden paylaştıkları videolar ile ne kadar romantik bir evlilik hayatları olduğunu gözler önüne serdi.
Daha sonra Hillsong YouTube kanalına konuk olan model Hailey Bieber, evliliğine dair röportajda oldukça dürüst ve içten açıklamalar yaptı. 

“O her zaman aklınızda olan iyi kız olabilmek için kendime çok yüklendim. Bununla birlikte aslında böyle bir şeyin gerçekçi olmadığını fark ettim fakat bu çok zaman aldı ve bu süreçte yıprandım. Hayatta hepimizin pişmanlıkları ve keşke yapmasaydım dediği şeyler var. Hata olarak gördüğümüz şeyleri tekrar tekrar düşünmek bizi yıpratmaktan başka bir şeye yaramıyor. Bugüne kadar yaptığım her şey, beni şu anki kadın haline getirdi. Kendimi suçlu hissettiğim her davranışımın bugünkü insan olabilmemde payı var. Evliliğimin ilk aylarını düşündüğümde hep keşke orada onu yapmasaydım, burada bunu söylemeseydim dediğim anlar oldu; tertemiz başlamış olmayı dilerdim. Bu durumdan çok şey öğrendim. Her şeyden önce kendimi kabul etmeyi ve hissettiğim şeylerden utanmamayı. İçinde bulunduğum düşünce tarzının gerçekçi olmadığını öğrendim. Yaşadığımız ve yaptığımız için kendimizi suçlu veya utanmış hissettiğimiz şeyler kim olduğumuzu tanımlamıyor, ne hayatımızda ne de içinde olduğumuz ilişkide.”        

 

İlgili Makaleler