Hailey Bieber X Vogue Eyewear Koleksiyonunu Keşfetmeye Hazır Mısın?

Hailey Bieber X Vogue Eyewear koleksiyonu ile tanışma zamanı! Vogue Eyewear, yeni marka elçisi ve kreatif ortağı olan moda perisi model Hailey Bieber ile göz kamaştırıcı bir koleksiyona imza attı. Hailey ile iş birliği içerisinde tasarlanan Vogue Eyewear koleksiyonunun ilk bölümü modelin ünlü stiliyle göz alıcı tasarımları bir araya getiriyor.

  

Vogue Eyewear ile titizlikle özel bir koleksiyon hazırladıklarını belirten Hailey Bieber; “ Bana göre güneş gözlükleri görünümünüzü daha üst seviyelere taşımanıza yardımcı olabilecek bir aksesuar. Vogue Eyewear ise herkes için eşsiz stiller sunmasıyla bilenen bir marka! İş birliğimiz kapsamında her stile uyabilecek modeller tasarlanmaya odaklandık. Harika bir ekiple doğal hissettiren ancak moda konusunda da ileri görüşlü ve eğlenceli çerçeveler tasarlama imkanı buldum.”


 

Hailey Bieber X Vogue Eyewear koleksiyonundaki her bir çerçevenin sapında markanın imzası olan özel bir logo yer alıyor. Ayrıca gözlüğünüzü stil sahibi bir şekilde dilediğiniz yere götürebilmeniz için her modelle birlikte trendlere uygun, özel üretim bir taşıma kılıfı veriliyor. Bu yaz dikkatleri üzerine çekmeye hazırsan seni Hailey Bieber X Vogue Eyewear koleksiyonunu keşfetmeye davet ediyoruz.

İlgili Makaleler