Hailey Bieber’ın Güzellik Markası Resmi Olarak Piyasaya Çıktı

Kim Kardashian, Kylie Jenner, Rihanna gibi isimlerden sonra Hailey Bieber’da “Rhode” ile güzellik markası olan ünlüler furyasına katıldı. 15 Haziran 2022 tarihinde ünlü manken ikinci ismi olan minimalist cilt bakım markası “Rhode” u piyasaya sürdü.
 
Bieber, yeni markasını “uzun zamanda kendinize yatırım yapmanızı sağlayacak, etkili ve nazik cilt bakımı sağlayan ekonomik ve lüks ürünler” şeklinde tanımlıyor. Rhode ürünleri kendi internet sitesinde, 16 ve 29 dolar fiyat aralığında satışa sunuldu.
 
Hailey Bieber’ın kendi hayat felsefesi “kendini her şeyin en iyisiyle çevrele” ile yola çıkılarak yapılan bu marka; 3 farklı koku seçeneğiyle serum, nemlendirici ve dudak bakımı içeriyor.
 
Rhode’un hiçbir ürünü hayvanlar üzerinde denenmemiş. Aynı zamanda marka, 2023’e kadar 1,000 kadına ve ailesine destek olmayı amaçlayan Rhode Futures Foundation ile ortaklaşa gelirlerinin minimum %1 ini bağışlayacak.
 
Rhode, basına verdiği açıklama ile ürünlerinin kendini kadın olarak hisseden ve tanımlayan; non-binary, trans her bireye uygun olduğunun altını çizdi. 

Yazı: Elif Yasa

İlgili Makaleler